Neler Yeni

Hala iphone 13 alınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beklentine kullanım tarzına göre değişir.
Ios kullanıcıları daha akıcı ve iyi olduğunu daha uzun süre gittiğini söylüyorlar. İlk 2 yıl rahat edersin. Sonraki 2 idare edersin ama teknoloji ilerliyor ve eğer telefonum en iyi fotoğrafı çeksin, en son özellikleri barındırsın diyorsan 4.yılla birlikte gözün iphone 15e 16ya kaymaya başlar.

Eğer hayatına kalite kalacaksan, mutlu olacaksan al.
Değer mi değmez. Neden degmez üzerindeki apple logosu ve vergi yüküyle ederinin iki katına yakın para vermiş olursun. Kimi ios kullanıcısı da aynı özellikle sahip samsungdan yine de daha iyi olduğunu söylüyor. Yani sen bilirsin. İhtiyaçların isteklerin ve ödeşimlerine göre karar ver. Bu ekonomide mal sahibi olmak da mantıklı.
Aynı özellikteki Samsungdan iyi deseler okey de S23 ün iPhone 11 den kötü olduğunu iddia edenler var piyasada 😂

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
2.el alınmaz zaten dostum bulaşma kafan rahat olsun 6 taksit 37 güzel fiyat kaçırma
İkinci el alınır neden alınmasın ? 37 bandındaki aynı telefonu geçen ay 28 e aldım. Kasası, kozmetiği iyi, pili %90, 7 ay daha garantisi devam ediyor. Neden 10k fazladan vereyim ki ? Telefondan anlıyorsan ikinci el alınır neden alınmasın.

Freix

80+ Bronze
O zaman olur. Tabi faiz biner büyük ihtimalle üstüne.

Bence 13 daha mantıklı 14 almaya değmez.
gürgençler vade farksız parafa 6 taksit veriyor ztn aklıma oradan girdi

YazılımKafa

80+ Silver
36.850tl bandına 6 taksit ile 13 alacağım. Hiç ios kullanmadım ve denemek istiyorum. 13 kaç yıl daha gider uzun süre kullanmak istiyorum 3/4 yıl sonra telefon değiştirmek istemiyorum. Almak mantıklı mı?
Bence yurtdışı hala alınır. İphone 15 30 bin ₺. Nisan da alsan 8 ay kullanıma açık zaten. Yılbaşında tekrar yenileniyor. Sonraki sene ekime kadar kullanırsın. Yani 16 ay süre oluyor kayıt ücreti için

Freix

80+ Bronze
İkinci el alınır neden alınmasın ? 37 bandındaki aynı telefonu geçen ay 28 e aldım. Kasası, kozmetiği iyi, pili %90, 7 ay daha garantisi devam ediyor. Neden 10k fazladan vereyim ki ? Telefondan anlıyorsan ikinci el alınır neden alınmasın.
küçük şehirde yaşıyorum taksit olan bulamadım bulsam 14 pro alacaktım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bence yurtdışı hala alınır. İphone 15 30 bin ₺. Nisan da alsan 8 ay kullanıma açık zaten. Yılbaşında tekrar yenileniyor. Sonraki sene ekime kadar kullanırsın. Yani 16 ay süre oluyor kayıt ücreti için
16 ay sonraki tahmini kayıt ücreti 40-50K. Süresi dolmuş halde cihazı satsa ölü fiyata gider. Pek uzun vadeli olmaz gibi o iş.

Freix

80+ Bronze
yılbaşında yenilenme olayı var mı ya?

YazılımKafa

80+ Silver
16 ay sonraki tahmini kayıt ücreti 40-50K. Süresi dolmuş halde cihazı satsa ölü fiyata gider. Pek uzun vadeli olmaz gibi o iş.
Kayıt ücreti artarsa telefonlarda artar. Aynı orantıda gidiyor yaklaşık
Mesaj otomatik birleştirildi:

yılbaşında yenilenme olayı var mı ya?
Var. Nisanda alırsan zaten sene sonuna kadar oluyor. Sonra tekrar yenileniyor. O sayede nerdeyse kesintisiz 16 ay ediyor. O arada kayıt ücreti için parayı ayarlarsan çok iyi

30 bine 15 veya 14 pro almak hala mantıklı gibi. Tabi herkese göre değil. Bende bu aralar bunu araştırıyorum bu konuyu görünce aklıma geldi

Freix

80+ Bronze

Var. Nisanda alırsan zaten sene sonuna kadar oluyor. Sonra tekrar yenileniyor. O sayede nerdeyse kesintisiz 16 ay ediyor. O arada kayıt ücreti için parayı ayarlarsan çok iyi
hocam getirtmek sıkıntı değil de hem kayıt için birini bulmak hem taksit olayı yurtdışına pek imkan sağlamıyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

30 bine 15 veya 14 pro almak hala mantıklı gibi. Tabi herkese göre değil. Bende bu aralar bunu araştırıyorum bu konuyu görünce aklıma geldi
Şuanki ücretle iPhone 15 sıfır fiyatı 50K ama güncel YD cihaz ve kayıt ücreti 60K civarı. Her türlü pahalıya gelir.

YazılımKafa

80+ Silver
hocam getirtmek sıkıntı değil de hem kayıt için birini bulmak hem taksit olayı yurtdışına pek imkan sağlamıyor
O yönden haklısın. O zaman iphone 13 yerine s23 serisi ya da s24 bakabilirsin bence.

şahin doğan

80+ Platinum
13 en oturmuş cihazlardan biri. Alınır. Rahat 5 yıl daha kullanılır.

Freix

80+ Bronze
Şuanki ücretle iPhone 15 sıfır fiyatı 50K ama güncel YD cihaz ve kayıt ücreti 60K civarı. Her türlü pahalıya gelir.
16 ay kullanıp daha sonra yurtdışında satılabilir mi?

Top Bottom