14le arasında 5 bine yakın fark var 6 taksit olduğu için onu da düşündüm çok fark yok sanırım vermeye değer mi?Alınır senin kullanımına bağlı 5 sene gider hemen hemen
Arada pek fark yok 2gb ram kamera bir tık iyi14le arasında 5 bine yakın fark var 6 taksit olduğu için onu da düşündüm çok fark yok sanırım vermeye değer mi?
taksitli alacağım maalesef 2. el alamıyorum.Sıfır fiyatlarını hiçbir model haketmiyor hocam. Temiz uyguna ikinci el bulursan al yoksa samsunga yönel derim.
Yasal olarak 6 taksit yapamazsın o fiyattaki sıfır cihaza. Kim yapıyor onu14le arasında 5 bine yakın fark var 6 taksit olduğu için onu da düşündüm çok fark yok sanırım vermeye değer mi?
2.el alınmaz zaten dostum bulaşma kafan rahat olsun 6 taksit 37 güzel fiyat kaçırmataksitli alacağım maalesef 2. el alamıyorum.
ticari kartYasal olarak 6 taksit yapamazsın o fiyattaki sıfır cihaza. Kim yapıyor onu![]()
şahıstan değilde telefoncudan alırsan bazen uygun fiyatlı taksit seçeneği olan denk geliyortaksitli alacağım maalesef 2. el alamıyorum.
O zaman olur. Tabi faiz biner büyük ihtimalle üstüne.ticari kart
apple logosu olayına katılıyorum ama artık android yavaşlığından, sosyal medyadaki berbatlığından bıktım ailemde ios kullanan var ve ben de biraz deneyimledim dağlar kadar fark var. Daha iyi özellikli samsung seçeneği var ama artık kasmadan telefon kullanmak istiyorum.Beklentine kullanım tarzına göre değişir.
Ios kullanıcıları daha akıcı ve iyi olduğunu daha uzun süre gittiğini söylüyorlar. İlk 2 yıl rahat edersin. Sonraki 2 idare edersin ama teknoloji ilerliyor ve eğer telefonum en iyi fotoğrafı çeksin, en son özellikleri barındırsın diyorsan 4.yılla birlikte gözün iphone 15e 16ya kaymaya başlar.
Eğer hayatına kalite kalacaksan, mutlu olacaksan al.
Değer mi değmez. Neden degmez üzerindeki apple logosu ve vergi yüküyle ederinin iki katına yakın para vermiş olursun. Kimi ios kullanıcısı da aynı özellikle sahip samsungdan yine de daha iyi olduğunu söylüyor. Yani sen bilirsin. İhtiyaçların isteklerin ve ödeşimlerine göre karar ver. Bu ekonomide mal sahibi olmak da mantıklı.