Mikailkstrl
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
fiyat ne kadar?pc var mı?Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
fiyat ne kadar?pc var
deger gamepass ultimate kendisini büyük oranda topladı uzun süreli gamepass alacak bütçeniz varsa kesinlikle series x tercih edebilrisinizArkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
Gürcistan da tanıdık varsa en mantıklısı ben öyle yaptımArkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
Sony özel oyunlarına ilginiz yoksa değer.Dijital kütüphane konusunda ps plusta kendini çok geliştirdi son zamanlar.Ps5 veya series x alın pişman olmazsınız.Bu arada gta seven biriyseniz ps5 daha mantıklı olur daha optimize ve erken çıkar xboxa göre.Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
oynayacağın oyunlara göre değişir.ben olsam ps5 alırdım ps plusda her şey var zaten ama size kalmışMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18-20 arası deyişiyor pc yok ama ihtiyacım yok zaten