Hala x box series x alınır mı

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi

18-20 bin TL Xbox için pahalı bir fiyat ama çok da altına bulunacağını zannetmiyorum artık.

Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
deger gamepass ultimate kendisini büyük oranda topladı uzun süreli gamepass alacak bütçeniz varsa kesinlikle series x tercih edebilrisiniz

Sony özel oyunlarına ilginiz yoksa değer.Dijital kütüphane konusunda ps plusta kendini çok geliştirdi son zamanlar.Ps5 veya series x alın pişman olmazsınız.Bu arada gta seven biriyseniz ps5 daha mantıklı olur daha optimize ve erken çıkar xboxa göre.

Ben size PS5 tavsiye ederim.Zaten xbox oyunları yavaş yavaş PlayStation 5 geliyor. Ağustos'ta Gears of war reload oyunu PS5 konsoluna da geliyor. Yani ilk Gears of war oyunun yeni nesil konsollarda remastered olarak geliyor. Forza horizon 5 zaten PS5 geldi. Yani xbox alırsanız PS5 birinci parti oyunları oynayamazsınız. Ama PS5 alırsanız hem xbox birinci parti oyunları oynarsısınız, hemde PS5 birinci parti oyunları oynarsınız. Fakat şuda var, PlayStation 5 oyunları pahalıdır. Yani oyunları alacak paranız varsa PS5 tavsiye ediyorum.

Bence ikinci el alın sıfıra gerek yok benim fikrim ben ikinci el aldım mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,595
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri