Neler Yeni

Halep'in Fethi mübarek olsun

KAANT10X

80+ Bronze
Dünden itibaren gelen haberlerle zaten oldukça yoğun bir gündem vardı. Şu saatlerde ise yeni mevziler açılıyor. Zafere son saatler denebilir. Er ya da geç düşmanlarımız belasını bulacak. Katil esedin işi bittikten sonra diğer katil netenyahuya da sıra gelecek. Halep'i fethi yolunda canını veren tüm mucahidlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Vatan için canını veren tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ayrıyeten Halep Fatihi Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ellerinden öpüyorum.

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
Üzülecek halimize seviniyoruz TEŞEKKÜRLER.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Polat Bey
Dünden itibaren gelen haberlerle zaten oldukça yoğun bir gündem vardı. Şu saatlerde ise yeni mevziler açılıyor. Zafere son saatler denebilir. Er ya da geç düşmanlarımız umduğunu bulacak. Katil esedin işi bittikten sonra diğer katil netenyahuya da sıra gelecek. Halep'i fethi yolunda canını veren tüm mucahidlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Vatan için canını veren tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ayrıyeten Halep Fatihi Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ellerinden öpüyorum.
Senden trolü görmedim

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senden trolü görmedim
Üzülecek halimize seviniyoruz TEŞEKKÜRLER.
Elhamdülillah yine kudurtmuşuz sanki. Ama Enver paşa Pp li arkadaşımızın böyle düşünmesi düşündürdü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elhamdülillah yine kudurtmuşuz sanki. Ama Enver paşa Pp li arkadaşımızın böyle düşünmesi düşündürdü.
Enver paşayı Lucas torreira yapmış yaw

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Polat Bey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enver paşayı Lucas torreira yapmış yaw
Lucas torreira ne alaka alakası yok qpdokqwo

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Arnold Ciwardagexer
Seni de oraya alalım kardeşim ne güzel mutlu mutlu cihat yaparsın

KAANT10X

80+ Bronze
Seni de oraya alalım kardeşim ne güzel mutlu mutlu cihat yaparsın
Bu kadar nankör olma nerede yaşıyorsun bilemem ama yaşadığın yer için zamanında birileri kan döktü. Savaş kötüdür ancak meşru olduğu zamanlar mevcuttur. İnsanın ölmesi de kötüdür ancak ucunda şehitlik varsa farklıdır. Gözünüzde çok büyütmeyin gerekirse ben de ölürüm muhtemelen inançsız olduğunuz için ölümden çok korkuyorsunuz ancak hayattaki en normal şey ölmektir. Aksi halde nefes alacak yer bulamazsın. Ayrıca bu silahlar ve ordular tiyatro yapsın diye kurgulanmıyor amaç vatanın bağımsızlığı ve zulme son vermek. Savaş ve ölüm hayatın en büyük gerçekleridir. Size çok uzak olması sizin dünya gorusunuzun laikleşmesi sebebiyledir ki onu size dayatanlar insan canına son vermeyi iyi bilirler.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Arnold Ciwardagexer
Bu kadar nankör olma nerede yaşıyorsun bilemem ama yaşadığın yer için zamanında birileri kan döktü. Savaş kötüdür ancak meşru olduğu zamanlar mevcuttur. İnsanın ölmesi de kötüdür ancak ucunda şehitlik varsa farklıdır. Gözünüzde çok büyütmeyin gerekirse ben de ölürüm muhtemelen inançsız olduğunuz için ölümden çok korkuyorsunuz ancak hayattaki en normal şey ölmektir. Aksi halde nefes alacak yer bulamazsın. Ayrıca bu silahlar ve ordular tiyatro yapsın diye kurgulanmıyor amaç vatanın bağımsızlığı ve zulme son vermek. Savaş ve ölüm hayatın en büyük gerçekleridir. Size çok uzak olması sizin dünya gorusunuzun laikleşmesi sebebiyledir ki onu size dayatanlar insan canına son vermeyi iyi bilirler.
Ben herhangi bir inanca sahip değilim ve ölümden de korkmuyorum onunla yaşıyorum. Sizin gerçekleriniz benim için önemli değil zamanında nolduysa oldu ama ben bir Türk askerinin o cephelerde ölmesini istemiyorum.

KAANT10X

80+ Bronze
Ben herhangi bir inanca sahip değilim ve ölümden de korkmuyorum onunla yaşıyorum. Sizin gerçekleriniz benim için önemli değil zamanında nolduysa oldu ama ben bir Türk askerinin o cephelerde ölmesini istemiyorum.
Tamam işte inanca sahip olmayan insanların ortak özelliği doğu topraklarına düşmanlık yapmaktır. Ancak Halep 81 ilimiz gibi Türk toprağıdır. Yeni Zelandaya çıkarma yapmadık ya ne olabilir ayrıca bu saldırılarda sahada öso var. Arkada ise Türkiye desteği. Nihayetinde diplomatik bir başarı ancak askeri tarafı yadsınamaz. Zira silah ve mühimmat desteği ayriyeten topçu desteği hava hakimiyetini Türkiye sağlıyor. Sizlerin değerli vergileri buraya harcandığı için üzgünüm ama gerekirse Hicaza kadar gideceğiz. Bu sırada maddi manevi her türlü destegi vereceğiz ihtiyaç olursa diğer çakma reklamcıların aksine bende gitmeye hazırım. Sonuçta birileri ölecekki diğerleri yaşayacak. Yoksa kimse yaşayamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom