her arza garanti katılmak istiyorsan Garanti ve Halk bankası'ndan açmanı öneririm (İş bankasıda olur)vakıfbank ve işbankasına her halka arz geliyor mu onları düşünüyorum birazda
Mesaj otomatik birleştirildi:
her arza garanti katılmak istiyorsan Garanti ve Halk bankası'ndan açmanı öneririm (İş bankasıda olur)vakıfbank ve işbankasına her halka arz geliyor mu onları düşünüyorum birazda
Halka arzların neredeyse tamamının geldiği ve para gönderirken EFT havalenin ücretsiz olduğu banka arıyorum ziraat hariç hangisinden hesap açmalıyım?
Ziraat borsa en iyisi dostum zborsa diye uygulaması da var her hisse mevcut her halka arz da gelir zaten birnevi devletin bankası
hocam bana eft ve havalenin'de ücretisiz olduğu banka lazım aynı zamanda o bankadan halka arza gireceğim var mı önerinizBereket versin yeni halka arzlar canavar gibi
ben uzun süre tutmayı düşünüyorum, son 10 halka arzdan gelen paylar duruyor.Bereket versin yeni halka arzlar canavar gibi
Yapıkredi öneririmHalka arzların neredeyse tamamının geldiği ve para gönderirken EFT havalenin ücretsiz olduğu banka arıyorum ziraat hariç hangisinden hesap açmalıyım?
eft için tek yol enpara ama halka arz yok dostum o bankada, En iyi yol Ziraat bankası sade arayüz kolay anlaşılabilirlik olarak. Alternatif olarak Halkbank veya Garanti olabilir.hocam bana eft ve havalenin'de ücretisiz olduğu banka lazım aynı zamanda o bankadan halka arza gireceğim var mı öneriniz
Öyle bir banka yok zaten 20k çekim yapsanda EFT 2.9 ya da 4.2tl para kesiyor yani bu kadar takılmayın. EFT ve havale ücretsiz olan enpara filan var ama onlardan halka arz alamazsınhocam bana eft ve havalenin'de ücretisiz olduğu banka lazım aynı zamanda o bankadan halka arza gireceğim var mı öneriniz
Ne kadar kazandın uzun süre tuttuklarindanben uzun süre tutmayı düşünüyorum, son 10 halka arzdan gelen paylar duruyor.
E bebekten kaç pay düşer sence hocam.Öyle bir banka yok zaten 20k çekim yapsanda EFT 2.9 ya da 4.2tl para kesiyor yani bu kadar takılmayın. EFT ve havale ücretsiz olan enpara filan var ama onlardan halka arz alamazsın
12-13k arasıÖyle bir banka yok zaten 20k çekim yapsanda EFT 2.9 ya da 4.2tl para kesiyor yani bu kadar takılmayın. EFT ve havale ücretsiz olan enpara filan var ama onlardan halka arz alamazsın
Ne kadar kazandın uzun süre tuttuklarindan
11 lot düşer gibiE bebekten kaç pay düşer sence hocam.
Pazartesi satış gelebilir ama ben 2 ay daha tutarım hisseyi zaten thy de baya hissem var iki hesapta ona bakıyorum şuanE bebekten kaç pay düşer sence hocam.
12-13k arası
bende klser' e yüklü miktar yatırım yaptım, bakalım ne olacak.11 lot düşer gibi
Pazartesi satış gelebilir ama ben 2 ay daha tutarım hisseyi zaten thy de baya hissem var iki hesapta ona bakıyorum şuan
Satış yiyor tavandan aldiysaniz uzun süre bekletir. MatrixIQ robot kullaniyormusun ?bende klser' e yüklü miktar yatırım yaptım, bakalım ne olacak.
maliyet 90, O uygulamayı kullanmıyorum şuanlık paralı olmasından dolayı ilerde belki , Ziraatin kendi uygulamasından bakıyorum alış satışaSatış yiyor tavandan aldiysaniz uzun süre bekletir. MatrixIQ robot kullaniyormusun ?