Neler Yeni

Halka arzdan zarar edermiyim

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
alınır yatırım borsa hesabı açman gerek fakat halka arzların hepsi gelmeyebilir ziraat o halka arza katılmayabilir garantide de olabiliyor bu bazı bankalar bazı halka arza katılmayabiliyor
ziraat mobilden alıyorum ben ziraat borsa şart değil sanırım

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Efe Aksu
alınır yatırım borsa hesabı açman gerek fakat halka arzların hepsi gelmeyebilir ziraat o halka arza katılmayabilir garantide de olabiliyor bu bazı bankalar bazı halka arza katılmayabiliyor
o da dediğim uygulamadan alacağın halka arza tıklayıp alt kısmından başvuru yapılacak yerler yazar oradan çıkıp çıkmayacağını öğrenebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ziraat mobilden alıyorum ben ziraat borsa şart değil sanırım
onu bilmiyorum ben garantiden yapıyorum yatırım hesabı açtım.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
herkes başta fazla lot da girebilir zaten alabildiğin kadarını sana verirler geri fazla paran hesabına geri düşer ben öyle yapıyorum mesela fazla atıyorum geri kalanj hesabına veriyorzaten
ben almak istediğim kadar girip verdikleri kadarını alacağım yani. Peki haftaya tab gıda varmış 2k almayı düşünüyorum 1 hafta bekletip satmam lazım değilmi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
2k para var altın almak yerine 1 kereliğine halka arz alıp 3k civarı olunca satmayı düşünüyorum. Sürekli yapmayacağım alacağım bir şey için param değerlensin diye almayı düşünüyorum zarar edermiyim
mayıstan beri halka arzlara katılıyorum daha zarar ettirenini görmedim hepsi en az 1 hafta tavan yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende "Talep girişi yapabileceğiniz halka arz bulunmamaktadır" diye bildirim veriyor. Ne yapmam lazım?
şuan arz yok çünkü

Top Bottom