3 katı olsa 2 bin yatirsan 6 bin olacak ? 300 de olur diye düşünüyorum ben lot fiyati50m lotu var tab gıdanın tarkim gibi olması çok zor bence 5. Güne falan tavan bozabilir ytd
Evet burger king gibi firmaları Türkiye'ye getiren firma .Tab gida dediğiniz alınır yani hocam öylemi
Kardeşim Max 1.5k lik verecek bence ortalama 3.2m katılım oluyor . %300 artması fiyatının çok zor3 katı olsa 2 bin yatirsan 6 bin olacak ? 300 de olur diye düşünüyorum ben lot fiyati
Bu sefer giren sayısı az olucak nedeni belli halka arzlara millet 500 300 olduğu için giriyor 2500 2000tl lik halka arza o kadar para veremeyebilirler zaten girenlerin çoğu öğrenci nerden bulcak o parayı çocukKardeşim Max 1.5k lik verecek bence ortalama 3.2m katılım oluyor . %300 artması fiyatının çok zor
52.500.000 lot ve muhtemelen bireysele eşit %80i olacaktır buda tahmini 40.000.00 yapıyor ortalama 4milyon katılımcı olsa 10 lot düşer gibi kişi başıKardeşim Max 1.5k lik verecek bence ortalama 3.2m katılım oluyor . %300 artması fiyatının çok zor
4.5m katılım gerçekleşen arz var geçmişte borsada 8m insan varBu sefer giren sayısı az olucak nedeni belli halka arzlara millet 500 300 olduğu için giriyor 2500 2000tl lik halka arza o kadar para veremeyebilirler zaten girenlerin çoğu öğrenci nerden bulcak o parayı çocuk
Aynı şeyi diyorum neden bana atıyorsun52.500.000 lot ve muhtemelen bireysele eşit %80i olacaktır buda tahmini 40.000.00 yapıyor ortalama 4milyon katılımcı olsa 10 lot düşer gibi kişi başı
araştır bakHaftaya dediğiniz bu hafta sonundan sonraki hafta yoksa diğer haftamı
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde hangi halka arzın çıkacağını gördüğümüz bi yer varmış sanırım ona nerden bakıyoruz
evetTab gida diyosun galiba mükemmel bir hisse kendisi tarkim gibi olur diye düşünüyorum tarkim 100tl ye halka arz oldu şuan 800tl dayanmış durumda
gerçekten sağlamTab gida diyosun galiba mükemmel bir hisse kendisi tarkim gibi olur diye düşünüyorum tarkim 100tl ye halka arz oldu şuan 800tl dayanmış durumda
Yüzde 800 artmazsa bile ben yüzde 300 uzun vadede ise tanesini bu enflasyona göre 900 1100tl arası olcak diye düşünüyorumaraştır bak
evet
gerçekten sağlam
kesinlikle hisse çok güçlüYüzde 800 artmazsa bile ben yüzde 300 uzun vadede ise tanesini bu enflasyona göre 900 1100tl arası olcak diye düşünüyorum
Eğer erken tavan bozarsa yüklü miktarda almayı düşünüyorum ben katılım endeksi de uygunkesinlikle hisse çok güçlü
alınır yatırım borsa hesabı açman gerek fakat halka arzların hepsi gelmeyebilir ziraat o halka arza katılmayabilir garantide de olabiliyor bu bazı bankalar bazı halka arza katılmayabiliyortamamdır hocam ama ziraatten alınıyormu o uygulamadan