FurkanEkici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 169
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sitesinede o sekilde yazmislar
10k imkansız valla hocam, satıcının bir şey bilmediği belli. Üstüne zaten 10k olsa bu süreden çok daha fazla gider şarjı.
urune kutu basmislar bilmiyorlar10k imkansız valla hocam, satıcının bir şey bilmediği belli. Üstüne zaten 10k olsa bu süreden çok daha fazla gider şarjı.
Ürünü kendileri ürettirmiyorlar çünkü logosu bile aolion ürünün toplu şekilde almışlar yurt dışından. Gamepower da öyle değildi durum kendileri logolarını bastırmışlardı ve evet yanlış biliyorlar 10k mah'ı bir controllera sığdırmaları imkansız ürünün modeli belli zaten 1k mah batarya var.urunu kendileri urettiyormus bilmeme gibi bir durum olurmu bilmiyorum
2.4 ghz dongle var zaten olmak zorunda pc uyumu için. Çünkü kimse rekabetçi oyunlarda bluetooth'u gecikmesi çok olduğu için kullanmaz.Dongle var mı bunda acaba?
gamepower da uygulama destegi varmiydiAlınır ama aynı model gamepower markası basılmış hali bir kaç hafta önce 899'a satıldı.
Telefondan Keylinker uygulaması üzerinden istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz bunda da aynıdırgamepower da uygulama destegi varmiydi
tetik kisminin ne zaman algilayip algilamayacaginin ayari varmiTelefondan Keylinker uygulaması üzerinden istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz bunda da aynıdır
knki sen crew de oynuyomusun? tanıdık geldin
![]()
SECUZİ LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick - Fiyatı, Yorumları
SECUZİ LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
WIRELESS OYUN KOLU - SECUZI
■ Hall Etkili Joystick – Daha hassas ve tutarlı hareket algılama sağlar ■ Hall Etkili Trigger – Daha hassas ve tutarlı hareket algılama sağlar ■ Altı Eksenli Jiroskop – Bilgisayar için tek tuşla uyandırmayı destekler, 3D uzayda tüm hareketleri algılar, Nintendo Switch oyun konsolunu...secuzi.com.tr
10k Mah bataryasi varmis
Evet oynuyordum şuanda vaktim yokknki sen crew de oynuyomusun? tanıdık geldin
tamam hatırladım internet sağlayıcısı seçimimde yardımcı olmuştunEvet oynuyordum şuanda vaktim yok