Neler Yeni

Hamlık acısına ne iyi gelir

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
agalar intenetten baktımda birsürü şey var ne yapacağımı anlayamadım spor yapan birisi degilim okulda beden derslerinde bi bazen voleybol oynuyorum ama bu sefer 4 bucuk saat araliksiz molasiz voleybol oynadigim icin sanirim engelli kalmak uzereyim bacaklarım titriyor yurumekte zorlanıyorum egilemiyorum okuldayken olayın gazından dolayı hiç hissetmedim sanırım ama eve geldigimde durum cok kotuydu ne yapmam gerekir hızlı iyileşmesi için çünkü bu hamlık acısı asıl yarın çıkıcak şimdiden böyleyse yarını düşünemiyorum öneri falan varsa tesekkurler simdiden

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Burak Taşdemir
Ara vere vere fitness yaparım ben de bu durumla sık sık karşılaşırım. Maden suyu+Muz+Sıcak Duş ve dinlenme ile atlatırım daha ötesini bilmiyorum.

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ara vere vere fitness yaparım ben de bu durumla sık sık karşılaşırım. Maden suyu+Muz+Sıcak Duş ve dinlenme ile atlatırım daha ötesini bilmiyorum.
tamamdir aga sagolasin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
agalar intenetten baktımda birsürü şey var ne yapacağımı anlayamadım spor yapan birisi degilim okulda beden derslerinde bi bazen voleybol oynuyorum ama bu sefer 4 bucuk saat araliksiz molasiz voleybol oynadigim icin sanirim engelli kalmak uzereyim bacaklarım titriyor yurumekte zorlanıyorum egilemiyorum okuldayken olayın gazından dolayı hiç hissetmedim sanırım ama eve geldigimde durum cok kotuydu ne yapmam gerekir hızlı iyileşmesi için çünkü bu hamlık acısı asıl yarın çıkıcak şimdiden böyleyse yarını düşünemiyorum öneri falan varsa tesekkurler simdiden
Kas gevşetici sür bir şeyin kalmaz

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
Kas gevşetici kullanabilirsin. Ama hamlık ağrısı çok katlanılamayacak bir acı değil hocam 2 güne bir şeyiniz kalmaz zamana bırakın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kas gevşeticisi iyi gelecektir.

Aquamen

80+ Bronze
kas gevşetici iç
maden suyu tüket
protein ağırlıklı lifli şeyler tüket
7 güne düzelirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç