Hangi 4080i almalıyım?

sawgent

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar şu 3 marka arasında kaldım genelde galax öneriyorlar msı ventus 3x nasıldır alınır mı? yoksa galax yada gainward alıcam palit biraz tuzlu geldi yoksa gamerock alıcaktım bu markalar sizce nasıl kalitelimidir gönlüm msı dan yana ama diğer 2 modelde markaların tepe modeli?

Arkadaşlar şu 3 marka arasında kaldım genelde galax öneriyorlar msı ventus 3x nasıldır alınır mı? yoksa galax yada gainward alıcam palit biraz tuzlu geldi yoksa gamerock alıcaktım bu markalar sizce nasıl kalitelimidir gönlüm msı dan yana ama diğer 2 modelde markaların tepe modeli?

PhANTOM

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13999 DAHA UYGUN olarak bu da var ventus dan iyidir.

Phantom veya palit gamerock

Sebebiyle beraber açıklarmısın hocam neden phantom mesela ventustan ne farkı olabilir
Şimdi phantom üst segment malzeme kalitesi olarak ventus giriş seviyesi Rog ile dual karşılaştırmak gibi bir şey

Phantom veya palit gamerock
Yani bulabilirseniz gamerock modeli de olur ama belirttikleriniz arasından phantom üst segment .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım galax nasıldır peki ekstra fanla beraber geliomuş 4 fanlı toplam
galax da giriş seviyesi ürünü o hocam daha üst segment modelleri var phantom varken üçlüde kıyaslanmaz yani suprim x + ex gamer + phantom olsa kıyaslardım.

Galaxa ne diosunuz peki oda üst seviye bir kartmış kendi markası altında

Yani bulabilirseniz gamerock modeli de olur ama belirttikleriniz arasından phantom üst segment .

galax da giriş seviyesi ürünü o hocam daha üst segment modelleri var phantom varken üçlüde kıyaslanmaz yani suprim x + ex gamer + phantom olsa kıyaslardım.
Anladım hocam sağolun

Ventus en berbat kart. Diğer ikisiyle yarıştırılamaz bile. İkisi arasından ise Phantom biraz daha iyi.

Geri