Hangi 4080i almalıyım?

iyi o zaman, inş indirimde yakalar alırsın
hatta ben de mi alsam :D
garanti servis durumu nedir bilemiyorum ki
coil whine falan çıkarsa nasıl uğraşacam diye...

Bende bunları düşündüğüm için sordum hocam nasıldır diye belki kullanan vardır :)

al cw cıkarsa iade et 14 gün sürecin var. Tabi 14 gün sonra 1 5 10 ay sonrada çıkabilr CW :)

al cw cıkarsa iade et 14 gün sürecin var. Tabi 14 gün sonra 1 5 10 ay sonrada çıkabilr CW :)
amazonda satılıyor olsa alırım da, diğer sitelerde iade süreci nasıl bilmiyorum. laga luga mı işler :D

Distribütör Endeks Bilişim.

amazonda satılıyor olsa alırım da, diğer sitelerde iade süreci nasıl bilmiyorum. laga luga mı işler :D
Yaw adama deme sende CW var iade edecem diye. bütçemi aştı paraya sıkıştım performansını beğenmedim normalde açıklamaya bile gerek yok 14 gün. Gidip de CW var bunda iade etcem dersen adam diretir.

Yaw adama deme sende CW var iade edecem diye. bütçemi aştı paraya sıkıştım performansını beğenmedim normalde açıklamaya bile gerek yok 14 gün. Gidip de CW var bunda iade etcem dersen adam diretir.
Hocam ülkemizde paketi açılmış ürünlerin iadesi çok zor oluyor diye biliyorum. Bu konuda en yardımcı olan şirket Amazon fakat diğer şirketlerin bu kadar yardımcı olacağını düşünmüyorum.

hijyenik ürün olsa okey de ekran kartı almak zorunda thh başvurmak zor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri