Yamoima
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 418
Görüntüsüne aldanmayın. 3.5 slot yer kaplıyor kendisi, soğutucu bloğu yeterince kalın.Hocam zotac pek gözüme kaliteli gelmedi ince bir kart gibi ama bilemiyorum
Görüntüsüne aldanmayın. 3.5 slot yer kaplıyor kendisi, soğutucu bloğu yeterince kalın.Hocam zotac pek gözüme kaliteli gelmedi ince bir kart gibi ama bilemiyorum
Zotac amp extrm modeli olabilir phantom yerine.Görüntüsüne aldanmayın. 3.5 slot yer kaplıyor kendisi, soğutucu bloğu yeterince kalın.
Fiyatı mantıklıysa onu da alabilir şahsen ben Zotac'ın amp extreme modelinin dizaynını seviyorum. Hem rgb olarak güzel hem klasik "dikdörtgen" tasarımdan farklı bir tasarım izlenmiş.Zotac amp extrm modeli olabilir phantom yerine.
Alt markası tanımı olmadı sanki. Yan markası desek daha doğru olurGainward Phantom alınabilir, Palit'in alt markası oluyor Gainward. En az Palit kadar kalitelidir.
palit ile sorun mu yaşadınız, neden palit düşünmüyorsunuz acaba, ben de ekran kartı bakıyorum ona göre tercih ederimGamingpro modellerini daha önce kullanmıştım hocam yukardaki 3 seçenek arası değerlendirmenizi istiyorum
İkisi aynı kart değil. Trinity daha alt model. Galax SG ya da Gainward Phantom tercih etmek daha mantıklı.
fiyata göre en alınabilir zotac'dır.
Aynen öyle daha doğru. 2005 de Palit, Gainward'ı alıyor diye biliyorum. Aslında Alman markası. Kalitesinden şüphem yok açıkçası.Alt markası tanımı olmadı sanki. Yan markası desek daha doğru olur
Gamerock modeli sıkıntısız ancak gamingpro modelleri gamerock seviyesinde değil hocampalit ile sorun mu yaşadınız, neden palit düşünmüyorsunuz acaba, ben de ekran kartı bakıyorum ona göre tercih ederim
AMP Extreme Aero modeli Zotac'ın en üst seviyesi ve pahalı oluyor. Daha önceki mesajımda da dediğim gibi eğer arkadaşın bütçesi yetiyosa ve fiyatı da mantıklıysa o modeli alabilir.
fiyata göre en alınabilir zotac'dır.
Evet öyle. Hatta Gainward Palit'ten daha eskiAynen öyle daha doğru. 2005 de Palit, Gainward'ı alıyor diye biliyorum. Aslında Alman markası. Kalitesinden şüphem yok açıkçası.
Ara ara yine aynı fiyattan giriyor hocam bu sabahta 28 500tl idigainward phantom daha birkaç gün öncesine kadar hepsiburadada 28.5'a vardı. birkaç günle kaçırdın o zaman![]()