Hangi 4080i almalıyım?

Gainward Phantom alınabilir, Palit'in alt markası oluyor Gainward. En az Palit kadar kalitelidir.
Post automatically merged:

Zotac amp extrm modeli olabilir phantom yerine.
Fiyatı mantıklıysa onu da alabilir şahsen ben Zotac'ın amp extreme modelinin dizaynını seviyorum. Hem rgb olarak güzel hem klasik "dikdörtgen" tasarımdan farklı bir tasarım izlenmiş.

Gainward Phantom alınabilir, Palit'in alt markası oluyor Gainward. En az Palit kadar kalitelidir.
Alt markası tanımı olmadı sanki. Yan markası desek daha doğru olur

fiyata göre en alınabilir zotac'dır.

Gamingpro modellerini daha önce kullanmıştım hocam yukardaki 3 seçenek arası değerlendirmenizi istiyorum
palit ile sorun mu yaşadınız, neden palit düşünmüyorsunuz acaba, ben de ekran kartı bakıyorum ona göre tercih ederim

palit ile sorun mu yaşadınız, neden palit düşünmüyorsunuz acaba, ben de ekran kartı bakıyorum ona göre tercih ederim
Gamerock modeli sıkıntısız ancak gamingpro modelleri gamerock seviyesinde değil hocam

zotac amp fiyat olarak 35klarda hocam o yğzden onu es geçtim

sanırım gainward alıcam o halde

Aynen öyle daha doğru. 2005 de Palit, Gainward'ı alıyor diye biliyorum. Aslında Alman markası. Kalitesinden şüphem yok açıkçası.
Evet öyle. Hatta Gainward Palit'ten daha eski :) Gainward 1984, Palit 1988 kuruluşlu.

gainward phantom daha birkaç gün öncesine kadar hepsiburadada 28.5'a vardı. birkaç günle kaçırdın o zaman :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,267
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri