Hangi 5070 modeli daha iyi

İnce hesap indirimden asus dual rtx 5070 aldım 33bine şuan yükte 70 derece yazın 75 i geçebilir...önceki kartım asus dual 3060ti daha büyük ve ağırdı bunda soğutucu bir tık zayıf sanırım

en mantıklı seçenek bu
ama illa başka bişe istersen bu var. amazonda 6 taksitli çok rahat bulursun hepsiburada da satıyo
Pny iyiymiş

Fiyatıda iyi alacaksan zotac al cw şans işi rog astralde bile çıkabiliyor dediğim gibi şans işi çıkarsa iade edersin yada uv falan yaparsın hem daha soğuk ve sessiz çalışır.Bana kalırsa bu kart bu paraları hiç haketmiyor ama siz bilirsiniz.
Hocam indirim olsa vatanda falan

Fiyatıda iyi alacaksan zotac al cw şans işi rog astralde bile çıkabiliyor dediğim gibi şans işi çıkarsa iade edersin yada uv falan yaparsın hem daha soğuk ve sessiz çalışır.Bana kalırsa bu kart bu paraları hiç haketmiyor ama siz bilirsiniz.
zotac twin edge 5070 aldım umarım çıkmaz şu cw

Cw işi şans marka olanlardan cw olmaz diye bir seçenek yok istersen rog astral al yine cikar o işe takildiysan vay haline yigenim burası TR unutma :) butcene uygun pesin fiyatina taksit nerede gorursen yapistir geç gerisi hikaye 3fan 2fan sana kalmış ısınan bir kart değil

Shadow/ventus ile arkadasın incelemelerini attıgı inno3dnin dereceleri aynı
Bitane ventus var 36k ya 6 taksit amazon satiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cw işi şans marka olanlardan cw olmaz diye bir seçenek yok istersen rog astral al yine cikar o işe takildiysan vay haline yigenim burası TR unutma :) butcene uygun pesin fiyatina taksit nerede gorursen yapistir geç gerisi hikaye 3fan 2fan sana kalmış ısınan bir kart değil
Dayım en uygun bu var bide 6 taksit

Son düzenleme:
Bitane ventus var 36k ya 6 taksit amazon satiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayım en uygun bu var bide 6 taksit
Ben alınır anlamında değil 3üde alınmaz anlamında dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,142
Üyeler