01 King Arthur
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
Estetik olarak 2 fanli 5070ler o kadar ilginc geliyorki bana sanki 3050 kullaniyormusum hissi olusturuyor bence az koyup 3 fan bakilabilir
Pny iyiymişen mantıklı seçenek bu
ama illa başka bişe istersen bu var. amazonda 6 taksitli çok rahat bulursun hepsiburada da satıyo![]()
Zotac Gaming GeForce RTX 5070 Solid OC Ekran Kartı
Zotac Gaming GeForce RTX 5070 Solid OC Ekran Kartı ZT-B50700J-10P detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
PNY GeForce RTX 5070 Triple Fan OC Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Triple Fan OC Ekran Kartı VCG507012TFXPB1-O detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fiyatıda iyi alacaksan zotac al cw şans işi rog astralde bile çıkabiliyor dediğim gibi şans işi çıkarsa iade edersin yada uv falan yaparsın hem daha soğuk ve sessiz çalışır.Bana kalırsa bu kart bu paraları hiç haketmiyor ama siz bilirsiniz.Pny iyiymiş
Hocam indirim olsa vatanda falanFiyatıda iyi alacaksan zotac al cw şans işi rog astralde bile çıkabiliyor dediğim gibi şans işi çıkarsa iade edersin yada uv falan yaparsın hem daha soğuk ve sessiz çalışır.Bana kalırsa bu kart bu paraları hiç haketmiyor ama siz bilirsiniz.
Bak bu konuda sohbet donmuş çünkü birsuru model var insanlar fikirlerini ve deneyimlerini sunabiliyor.Hocam indirim olsa vatanda falan
zotac twin edge 5070 aldım umarım çıkmaz şu cwFiyatıda iyi alacaksan zotac al cw şans işi rog astralde bile çıkabiliyor dediğim gibi şans işi çıkarsa iade edersin yada uv falan yaparsın hem daha soğuk ve sessiz çalışır.Bana kalırsa bu kart bu paraları hiç haketmiyor ama siz bilirsiniz.
O serilerden Uzak duruyorum gigabyte hoşuma gidiyorshadow ventus almada ne alirsan al![]()
Shadow/ventus ile arkadasın incelemelerini attıgı inno3dnin dereceleri aynıO serilerden Uzak duruyorum gigabyte hoşuma gidiyor
Bitane ventus var 36k ya 6 taksit amazon satiyorShadow/ventus ile arkadasın incelemelerini attıgı inno3dnin dereceleri aynı
Dayım en uygun bu var bide 6 taksitCw işi şans marka olanlardan cw olmaz diye bir seçenek yok istersen rog astral al yine cikar o işe takildiysan vay haline yigenim burası TR unutmabutcene uygun pesin fiyatina taksit nerede gorursen yapistir geç gerisi hikaye 3fan 2fan sana kalmış ısınan bir kart değil
Ben alınır anlamında değil 3üde alınmaz anlamında dedimBitane ventus var 36k ya 6 taksit amazon satiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dayım en uygun bu var bide 6 taksit
MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 12G Ventus 2X OC 192 bit GDDR7 Oyun Grafik Kartı, 2557 MHz'e kadar Frekansı Artırma, PCIe Gen 5, DLSS 4, DP 2.1 x 3, HDMI 2.1 x 1, SFF Hazır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 12G Ventus 2X OC 192 bit GDDR7 Oyun Grafik Kartı, 2557 MHz'e kadar Frekansı Artırma, PCIe Gen 5, DLSS 4, DP 2.1 x 3, HDMI 2.1 x 1, SFF Hazır : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu