Hangi 5070 tercih edilmeli?

Cmarw

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar

Aşağıda bıraktığım ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Marka takıntımın çok olduğunu söyleyemem fakat Inno3d'nin fanlarının fazla gürültülü çalıştığı hakkında fazlaca yorum okudum. Aradaki 2 bin TL farkı vermeye eğer Galax daha sessiz çalışacaksa vermeye okayim. Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

1752486663655.webp

1752486711050.webp

Merhabalar

Aşağıda bıraktığım ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Marka takıntımın çok olduğunu söyleyemem fakat Inno3d'nin fanlarının fazla gürültülü çalıştığı hakkında fazlaca yorum okudum. Aradaki 2 bin TL farkı vermeye eğer Galax daha sessiz çalışacaksa vermeye okayim. Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kesinlikle aralarında 2000 liralık bir fark yok inno tercih edebilirsiniz youtubda inceleme videoları vardı sanırım inno nun

Hangisi bilmem bende 5070 aldım 3 fanlılardan. Ama kartın varsa kesinlikle 9 taksit almalısın bence hepsiburadadan veya trendyoldan

Hangisi bilmem bende 5070 aldım 3 fanlılardan. Ama kartın varsa kesinlikle 9 taksit almalısın bence hepsiburadadan veya trendyoldan
Şimdi Hepsiburadaya baktım da bu daha ucuzunu bulursan farkı iade olayından nasıl faydalanabilirim n11 de 26.700 ken burada 29.700 bir fikriniz var mı ?
1752490935138.webp

Merhabalar

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
28e PNY vardi 3 fanli ona da bakabilirsiniz

Geri