Neler Yeni

Hangi aküyü almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
Bütçe
5000
Arkadaşlar arabanın aküsü bitmek üzere kontrol ettirdim usta yeni al dedi neyse kartta puan var diye internetten alacağım da inci akünün sitesine arabanın bilgilerini girince 52 amper bir akü önerdi araştırdım n11 de bir tane 50 amper buldum satıcıya sordum olur dedi ama bir daha iade ile falan uğraşmamak için buraya sorayım dedim bu akü sorunsuz olur mu bir de sizin önerebileceğiniz bir uzun ömürlü bir akü var mıdır varsa link atar mısınız uyumlu olacağını düşündüğünüz modeli arabam 2005 model opel corsa c 1.2 twinport enjoy 80hp

Ekler

• IMG_2343.png
    IMG_2343.png
    1.6 MB · Hit: 12
  • IMG_2344.png
    IMG_2344.png
    1.1 MB · Hit: 9

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murathan Çoban
Eski akünüzdeki amper değerine bakın ve aynı amperden seçiniz. İnci akü güzeldir tercih edebilirsiniz.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Melih Baygör
Arkadaşlar arabanın aküsü bitmek üzere kontrol ettirdim usta yeni al dedi neyse kartta puan var diye internetten alacağım da inci akünün sitesine arabanın bilgilerini girince 52 amper bir akü önerdi araştırdım n11 de bir tane 50 amper buldum satıcıya sordum olur dedi ama bir daha iade ile falan uğraşmamak için buraya sorayım dedim bu akü sorunsuz olur mu bir de sizin önerebileceğiniz bir uzun ömürlü bir akü var mıdır varsa link atar mısınız uyumlu olacağını düşündüğünüz modeli arabam 2005 model opel corsa c 1.2 twinport enjoy 80hp
daha yüksek amper tercih edebilirsin ancak düşük amper almanı tavsiye etmem, alternatif markalara da bakabilirsin.

XattacKeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk İPAR
İnternette satılan aküler eski üretim tarihli oluyor. mutlaka üretim tarihini öğrenin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski akünüzdeki amper değerine bakın ve aynı amperden seçiniz. İnci akü güzeldir tercih edebilirsiniz.
52 yazıyor ama bu 50 sorun olur mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha yüksek amper tercih edebilirsin ancak düşük amper almanı tavsiye etmem, alternatif markalara da bakabilirsin.
Daha yüksek amper sorun olmaz mı 60var mesela bir uyumsuzluk yaratır mı

İnternette satılan aküler eski üretim tarihli oluyor. mutlaka üretim tarihini öğrenin.
En az kaç olmalı peki üretim tarihi

XattacKeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk İPAR
52 yazıyor ama bu 50 sorun olur mu acaba

Daha yüksek amper sorun olmaz mı 60var mesela bir uyumsuzluk yaratır mı

En az kaç olmalı peki üretim tarihi
2024 yılı ve ortaları alınabilir zaten bir akünün ömrü 4 - 5 yıl oluyor. sıfır da olsa 4 te 1'i veya 4 te 2'si dolmuş bir aküye para vermeye değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom