Neler Yeni

Yardım Hangi anakartı almalıyım?

Aykut D.

80+ Gold
asrock

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Melih TURGUT
  • Daha güçlü soğutma, ses kalitesi ve overclock imkânı senin için önemliyse ASRock B550 PRO4 modelini tercih edebilirsiniz.
  • Daha uygun bütçe ve temel seviyede performans arıyorsanız MSI B550 PRO-VDH iyi bir seçim olur.

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Daha güçlü soğutma, ses kalitesi ve overclock imkânı senin için önemliyse ASRock B550 PRO4 modelini tercih edebilirsiniz.
  • Daha uygun bütçe ve temel seviyede performans arıyorsanız MSI B550 PRO-VDH iyi bir seçim olur.
sizin dediğiniz anakart daha mantıklı geldi az araştırdım ikiside ryzen 5000 serisi desteklemiyor haliyle eski işlemci takıp bios güncellemek gerek asrock anakartta bios flashback tuşu yok msi anakartta varmış overclock içinde 13 faz var daha avantajlı indirim kuponu kullanamıycam ama olsun

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
am5 geçecek para yok sistemi yeniliyorum şuan
Hocam bence soket değişmiyorsanız anakart değiştirmenin pek mantığı yok (tabi ram slotları veya ssd slotları yetmiyorsa durum değişir)

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit özcan
Hocam bence soket değişmiyorsanız anakart değiştirmenin pek mantığı yok (tabi ram slotları veya ssd slotları yetmiyorsa durum değişir)
ram sıkıntım yokta işlemci darboğaz yapıyor ekran kartı güçlü olduğu için radeon uygulaması üzerinde otomatik overclock yapıp darboğazı azaltmak için alıyorum almışkende iyi bişey olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

b serisi anakartlarda oc kilid acık ekran kartı nedir
rx 6700

Top Bottom