Hangi anakartı almalıyım?

TRYAGI

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
600
Sistemimde bazı yenilemelere gideceğim. İşlemcimi değiştirip Ryzen 3 3100 almayı düşünüyorum. Ekran kartım ASUS GTX 1050 TI. Hangi anakartı tercih etmeliyim?

B450M S2H

işlemcin çok kötü değilse 2. el ekran kartı almanı öneririm 1650 ti gibi

Sistemimde bazı yenilemelere gideceğim. İşlemcimi değiştirip Ryzen 3 3100 almayı düşünüyorum. Ekran kartım ASUS GTX 1050 TI. Hangi anakartı tercih etmeliyim?
Ekran kartı alma bu piyasa da ama illa alacağım diyorsan tüm sistemini sat üstüne para ekle sana hazır sistem önerelim.

işlemcin çok kötü değilse 2. el ekran kartı almanı öneririm 1650 ti gibi
1650ti laptop ekran kartı. masa üstü sistemlerde yok. onun yerine 1650 super var. bilgi olsun diye söylüyorum.

1650ti laptop ekran kartı. masa üstü sistemlerde yok. onun yerine 1650 super var. bilgi olsun diye söylüyorum.
haklısın bu aralar laptop araştırıyom hep aklımda öyle kalmış teşekkürler

Ekran kartı alma bu piyasa da ama illa alacağım diyorsan tüm sistemini sat üstüne para ekle sana hazır sistem önerelim.
Ekran kartı almayı planlamıyorum zaten. Ama ekran kartı dışındaki specleri yenilemek istiyorum. Hazır sistem alacak kadar param da yok zaten.

işlemcin şu an için yeterli bence ekran kartı almalısın.
Hem ramlerimi yenilemek için hem de OC için işlemcimi değiştirmek istiyordum. Ayrıca ekran kartı fiyatına bilgisayar bile alınabilen bir zamanda ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. Belki önümüzdeki seneye para birikirse o zaman ekran kartı daha mantıklı olabilir ama fiyatlar da sürekli artıyor muhtemelen o zaman bile alamam. :cautious::cautious:

Şu an gaming gecesi indirimlerinde Gigabyte B450M H anakart indirimde. 450 TL'ye almalı mıyım sizce? Önümüzdeki aylarda üstünü doldurabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,700
Üyeler
185,309
Son üye
pxavz
Geri