Neler Yeni

Yardım Hangi anakartı almalıyız? Yardım eder misiniz ?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Uğur Çam
Hocalarım abime bilgisayar topluyoruz. Kasası Asus a21 plus. Aklımızda iki model var ve ileriye dönük olmasını istiyoruz. İleride 9800x3d takmayı düşünüyoruz. Şu anki işlemci 7500F.

Msi olan modeli çekici kılan kablo görüntüsünün olmaması ve wifi olması. Vrm soğutucuları ne durumda bilmiyorum

Asus olanda ise bir şey bilmiyorum ama Vrm soğutucusu 1 tane daha fazla büyük ihitmalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bünyamina @-Annatar- @LoserIl @Kürşat K.T.K

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
He pardon o zaman. Asus olan bir tık daha iyi
Sağ olun hocam. Sizce MSİ olan da alınır mı? Çünkü kabloları arakdan bağlanıyor ve kablo görüntüsü olmuyor. Performanstan kısıp görüntüye yatırım yapılır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağ olun hocam. Sizce MSİ olan da alınır mı? Çünkü kabloları arakdan bağlanıyor ve kablo görüntüsü olmuyor. Performanstan kısıp görüntüye yatırım yapılır mı?
Yani bence kablolar o kadar kötü gözükmüyor, yani çok güzel örgü kablolar, rgb kablolar vs. Var ama tercih meselesi. Çok büyük bir fark yok ama bence Asus olanı alın. Hem o kasayla kablosuz anakart uyumlu mu bilmiyorum. Hem de anakart ile kasanın aynı marka olmasının sağladığı kolaylıklar var. RGB ayarlama, fan hızları vs. Tek uygulamadan yapılıyor en azından

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Salih
Hocalarım abime bilgisayar topluyoruz. Kasası Asus a21 plus. Aklımızda iki model var ve ileriye dönük olmasını istiyoruz. İleride 9800x3d takmayı düşünüyoruz. Şu anki işlemci 7500F.

Msi olan modeli çekici kılan kablo görüntüsünün olmaması ve wifi olması. Vrm soğutucuları ne durumda bilmiyorum

Asus olanda ise bir şey bilmiyorum ama Vrm soğutucusu 1 tane daha fazla büyük ihitmalle.

o kasayı alıyorsan madem hakkını ver project zeroyu al güzel bir görüntü olur asus un artısı gen 5 ssd yuvası olması kullanacağını da sanmıyorum gen5 ler çok pahalı hala

ThE LoSt

80+ Gold

Benzer ürünlerdir tasarımsal olarak değerlendirilerek bir karar verilebilir.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Uğur Çam
o kasayı alıyorsan madem hakkını ver project zeroyu al güzel bir görüntü olur asus un artısı gen 5 ssd yuvası olması kullanacağını da sanmıyorum gen5 ler çok pahalı hala
Hocam ben de öyle düşünüyorum almışken tam olsun kablosuz görüntü olsun dedim

İkisi de iş görür. Hangisini beğendiysen onu alabilirsin.
Almışken tam olsun kablosuz görüntü olsun hocam bence

Benzer ürünlerdir tasarımsal olarak değerlendirilerek bir karar verilebilir.
Project zero daha mantıklı geldi hem kablosuz görüntü avantajı da var

Top Bottom