ugurcamm
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 226
- İsim
- Uğur Çam
Hocalarım abime bilgisayar topluyoruz. Kasası Asus a21 plus. Aklımızda iki model var ve ileriye dönük olmasını istiyoruz. İleride 9800x3d takmayı düşünüyoruz. Şu anki işlemci 7500F.
Msi olan modeli çekici kılan kablo görüntüsünün olmaması ve wifi olması. Vrm soğutucuları ne durumda bilmiyorum
Asus olanda ise bir şey bilmiyorum ama Vrm soğutucusu 1 tane daha fazla büyük ihitmalle.
@Bünyamina @-Annatar- @LoserIl @Kürşat K.T.K
Msi olan modeli çekici kılan kablo görüntüsünün olmaması ve wifi olması. Vrm soğutucuları ne durumda bilmiyorum
MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 8.046,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus olanda ise bir şey bilmiyorum ama Vrm soğutucusu 1 tane daha fazla büyük ihitmalle.
Asus Tuf Gaming B650M-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.990,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Bünyamina @-Annatar- @LoserIl @Kürşat K.T.K