Neler Yeni

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Herkese Merhaba,

Amazon üzerindeki kartı dün teslim aldım ama bugünde hepsiburada üzerinde bu kartı gördüm. Sizce Amazon üzerindekini iade etmeli miyim?

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
Herkese Merhaba,

Amazon üzerindeki kartı dün teslim aldım ama bugünde hepsiburada üzerinde bu kartı gördüm. Sizce Amazon üzerindekini iade etmeli miyim?

Teşekkürler.
X670p.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Detayına bakıyordum da Soket tipi AM4 diyor. Acaba açıklaması vs. yanlış yazılmış olabilir mi?

Ürün görselinde de AM5 yazıyor

1708519013829.png

ThE LoSt

80+ Gold
Herkese Merhaba,

Teşekkürler.
Wifi dışında fark yok ortada iade ve değişim gerektirecek bir durum görmüyorum benzer özellik ve vrm beslemelerine sahip güçlü işlemcileri rahatlıkla takıp çalıştırabilirsin wifi sizin için olmazsa olmaz ise siz bilirsiniz.

ConquerorXIV

80+ Gold
Herkese Merhaba,

Teşekkürler.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi dışında fark yok ortada iade ve değişim gerektirecek bir durum görmüyorum benzer özellik ve vrm beslemelerine sahip güçlü işlemcileri rahatlıkla takıp çalıştırabilirsin wifi sizin için olmazsa olmaz ise siz bilirsiniz.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. HB üzerinde ekstra kuponum olduğu için Amazondan aldığımı iade edeceğim. Arada 1.5 K fiyat farkı indirimler ile birlikte.

Şu an geçici süre olarak 7500F işlemci aldım ilerleyen dönemde AMD Ryzen 9 7950X3D veya AMD Ryzen 7 7800X3D işlemciye geçiş yapacağım. Bu işlemcilerden birisine geçmem durumunda ana kartta yükseltme yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu konuda bir fikrin var mıdır? Gerçi bu konuda pek araştırma yapmadım.

Teşekkürler, Dün satın almış bulundum.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Herkese Merhaba,

Teşekkürler.
Üstteki daha iyi.
Ama Msi anakartlarda bir takım sorunlar olabiliyor (oluyor değil olabiliyor) Asus versiyonu yok mu o üsttekinin?

ThE LoSt

80+ Gold
Değerli yorumun için teşekkür ederim. HB üzerinde ekstra kuponum olduğu için Amazondan aldığımı iade edeceğim. Arada 1.5 K fiyat farkı indirimler ile birlikte.

Şu an geçici süre olarak 7500F işlemci aldım ilerleyen dönemde AMD Ryzen 9 7950X3D veya AMD Ryzen 7 7800X3D işlemciye geçiş yapacağım. Bu işlemcilerden birisine geçmem durumunda ana kartta yükseltme yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu konuda bir fikrin var mıdır? Gerçi bu konuda pek araştırma yapmadım.

Teşekkürler, Dün satın almış bulundum.
Güle güle kullanın güzel ürün

Top Bottom