HANGİ APPLE TELEFONU ALMALIYIM?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
50000
Merhalabar iphone almak istiyorum.
Hangisini alsam karar veremedim aralarında fiyat oynaması çok değişik.
Almışken düz değil de pro max olsun diyorum. Veya dinamik ada olsun istiyorum. Sırf göze hoş gelen bir tasarım olduğundan dinamik ada dedim.

Bir de bilginiz var mı YD cihaz önerir misiniz? Bir süre YD 13 pro max kullandım ama sattım. Sizce alınır mı YD cihaz?

Düzenleme;
14 PRO 2. EL EDERİ NEDİR?

Son düzenleme:
Merhalabar iphone almak istiyorum.
Hangisini alsam karar veremedim aralarında fiyat oynaması çok değişik.
Almışken düz değil de pro max olsun diyorum. Veya dinamik ada olsun istiyorum. Sırf göze hoş gelen bir tasarım olduğundan dinamik ada dedim.

Bir de bilginiz var mı YD cihaz önerir misiniz? Bir süre YD 13 pro max kullandım ama sattım. Sizce alınır mı YD cihaz?
14 p/pm alabilirsin ikinci el

YD 15 ve altı alınmaz

14 ve altı %100 toplama cihazı kapalı kutu alsan dahi
15 serisi ise şans işi genellikle toplama oluyor.

Kutudan çıkardığında garanti süresi bitmiş ise toplama cihaz anlamına geliyor.

YD 15 ve altı alınmaz

14 ve altı %100 toplama cihazı kapalı kutu alsan dahi
15 serisi ise şans işi genellikle toplama oluyor.

Kutudan çıkardığında garanti süresi bitmiş ise toplama cihaz anlamına geliyor.
yok hocam toplama veya sıfır almayacağım. 2. el alıcam alacağım cihazı. Pil yüzdesi de 85 üstü olmasına dikkat edicem.

O paraya 14 pro filan bulursusn 55 civarına çıkarsa pro max

yok hocam toplama veya sıfır almayacağım. 2. el alıcam alacağım cihazı. Pil yüzdesi de 85 üstü olmasına dikkat edicem.
50kya o zmn 2.el TR cihaz alabilirsin. Pro ve pro max dışında düz seri alacaksan değmez 60hz ekranı var.

Sıfır istersen iphone 16 fiyatı 30k falan. Şuan alıp 2026 8. ayına kadar kullanıp satıp başka cihaza geçebilri sin.

50kya o zmn 2.el TR cihaz alabilirsin. Pro ve pro max dışında düz seri alacaksan değmez 60hz ekranı var.

Sıfır istersen iphone 16 fiyatı 30k falan. Şuan alıp 2026 8. ayına kadar kullanıp satıp başka cihaza geçebilri sin.
yd 16 önerir misiniz peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...pil-93-iphone-16-siyah-16-ay-1246718309/detay
şöyle bi ilan buldum

Belirttiğiniz kriterlere bakınca uygun tek model 14 Pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri