Hangi Apple watch almalıyım

HzMensi

80+
Reaksiyon skoru
29
Apple watch almak istiyorum ama hangi model daha iyi pek anlamış değilim nasıl işlevli olduğuna dair yardımcı olurmusunuz ?

Çok para vermeyeyim ama Apple Watch deneyimleyeyim derseniz SE 3 makul. Param var ve vermek de istiyorum diyorsanız direkt son çıkan Watch 11'i tercih edebilirsiniz. Ultra modeller bana fiyat bakımından baya absürt geliyor.

Apple watch almak istiyorum ama hangi model daha iyi pek anlamış değilim nasıl işlevli olduğuna dair yardımcı olurmusunuz ?
paran hangisine yetiyorsa çok fark yok arada

paran hangisine yetiyorsa çok fark yok arada
Evet, SE 3 ile 11 arasında sadece oksijen ve EKG ölçümü, biraz daha uzun giden bir batarya ve daha yüksek pikselli bir ekran var. Başka da fark göremedim.

Evet, SE 3 ile 11 arasında sadece oksijen ve EKG ölçümü, biraz daha uzun giden bir batarya ve daha yüksek pikselli bir ekran var. Başka da fark göremedim.
ekg bence az buçuk önemli ben watch 10 aldım bi 7 sene gider heralde birde kasa boyutu fark ediyor önemliyse

ekg bence az buçuk önemli ben watch 10 aldım bi 7 sene gider heralde birde kasa boyutu fark ediyor önemliyse
Evet, önemli fakat arada da 7-8 bin lira gibi bir barem oynayınca olmasa da olur sanki dedirtebiliyor. Kasa farkı yalnızca 2mm ama cidden fark ettirir mi bilmiyorum.

Evet, önemli fakat arada da 7-8 bin lira gibi bir barem oynayınca olmasa da olur sanki dedirtebiliyor. Kasa farkı yalnızca 2mm ama cidden fark ettirir mi bilmiyorum.
7-8kya değmez gibi ya ama bütçe meselesi eğer bütçe varsa düz seri daha uzun ömürlü olur ama kısıtlıysa fark hissettirmez

En çok satışta SE ile 11 gördüm o yüzden emin olamadım oksijen ve ekg ile bi işim olacağını düşünmüyorum dediklerinize göre sanırım SE daha mantıklı benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok para vermeyeyim ama Apple Watch deneyimleyeyim derseniz SE 3 makul. Param var ve vermek de istiyorum diyorsanız direkt son çıkan Watch 11'i tercih edebilirsiniz. Ultra modeller bana fiyat bakımından baya absürt geliyor.
Gps+Cellular yazıyor onun manası ne

En çok satışta SE ile 11 gördüm o yüzden emin olamadım oksijen ve ekg ile bi işim olacağını düşünmüyorum dediklerinize göre sanırım SE daha mantıklı benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gps+Cellular yazıyor onun manası ne
GPS, iPhone'undan Watch'ını bulmanı falan sağlıyor. Cellular ise direkt telefon gibi kullanabilmene yarıyor. Yani saat üzerinden arama gerçekleştirebiliyor oluyorsun.

Kasa farkı büyük ya, mağazada falan yan yana bakınca SE de baya ekran çerçevesi var Series 6 tasarımı var hala SE serisinde, Series 10-11 baya gelişti. Bence imkan varsa birkaç bin fazla verip Series 10 alınır.

bende 7 var işimi görüyor ama hepsinde sıkıntı sarj

Bende de 7 var. Gayet ideal iş görüyo. 44 mm olanı öneririm kolunuz aşırı küçük değilse. Bu arada açık konusayım ahım şahım muhteşem bi katkısı yok hayatınıza. Günlük şarj etmeniz gerekiyo büyük bi dezavantaj. Ben sadece arama + araç kullanırken müzik değiştirmek için falan kullanıyorum. Onun dışında günlük taktığım farklı saatlerim var. Farklı kordonlarda güzel gidiyo, hasır kordonlara falan da bakabilirsiniz.

Geri