Neler Yeni

Hangi Batman Oyununu Oynamalıyım?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar iyi günler. Steam'de Batman oyunlarının indirime girmiş olduğunu gördüm. İmzamda yazan sistemim ile oynayabileceğim en güzel Batman oyunu (mümkünse grafikleri de bir o kadar iyi) hangisidir? Siz hangi Batman oyununu sevdiniz, hangisini önerirsiniz ve neden?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar iyi günler. Steam'de Batman oyunlarının indirime girmiş olduğunu gördüm. İmzamda yazan sistemim ile oynayabileceğim en güzel Batman oyunu hangisidir? Siz hangi Batman oyununu sevdiniz, hangisini önerirsiniz ve neden?
En güzeli Arkham City, Güncellik bakımından da en iyisi Arkham Knight.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar iyi günler. Steam'de Batman oyunlarının indirime girmiş olduğunu gördüm. İmzamda yazan sistemim ile oynayabileceğim en güzel Batman oyunu (mümkünse grafikleri de bir o kadar iyi) hangisidir? Siz hangi Batman oyununu sevdiniz, hangisini önerirsiniz ve neden?
2 Telltale oyunu da güzeldi benim için. Arkham Knight ve City de güzel oyunlardır.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Hepsinin olduğu 25 TL'lik paketi al bence

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Zamanında epic bedava vermişti.
Rocksteady'nin yaptığı tüm oyunları oyna.
Sırasıyla Asylum, City, Knight ı oyna

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
sistemin iyi olsa bile batman oyunlarda ekran kartını kullanmayip droplar oluyordu

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkham Knight'ı indirdim arkadaşlar. 1280x720 low'da 20 25fps arası oynadığımı görünce biraz tadım kaçtı. En az 30fps bekliyordum ve akıcılığın yeterli olmadığını hissedebiliyordum. Zaten combat kısmını da hiç beğenmedim. Sol tık sol tık sol tık... Witcher 3'ten sonra çok yavan geldi. Doğru anda saldırmak, dodge hareketleri... Bu tarz hamleler yoktu. Zevk vermedi. Steam'e göre 40dk oynamanın ardından iade etmeye karar verdim. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Hepsi çok yardımcı oldular teker teker.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Arkham Knight'ı indirdim arkadaşlar. 1280x720 low'da 20 25fps arası oynadığımı görünce biraz tadım kaçtı. En az 30fps bekliyordum ve akıcılığın yeterli olmadığını hissedebiliyordum. Zaten combat kısmını da hiç beğenmedim. Sol tık sol tık sol tık... Witcher 3'ten sonra çok yavan geldi. Doğru anda saldırmak, dodge hareketleri... Bu tarz hamleler yoktu. Zevk vermedi. Steam'e göre 40dk oynamanın ardından iade etmeye karar verdim. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Hepsi çok yardımcı oldular teker teker.
Şu an steaminizde ne kadar var? Belki ona göre bir oyun önerebiliriz.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an steaminizde ne kadar var? Belki ona göre bir oyun önerebiliriz.
21 TL var. 10 TL'ye Max Payne 3'te almayı düşünüyorum şu sıralar. 1 Nisan'a kadar Rockstar Games oyunlarında indirim var...

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225