Hangi bilgisayarı alayım

noname11

80+
Reaksiyon skoru
54
Şu ikisi arasında kararsız kaldım bütçem 20 30 k arasi hangisini almamı önerirsiniz özelleştirme yapıp.

Şu ikisi arasında kararsız kaldım bütçem 20 30 k arasi hangisini almamı önerirsiniz özelleştirme yapıp.

İkisi arasından tabii ki üsttekini seçmelisin, alttaki darboğaz yapar yüksek ihtimal. Daha uyguna gelsin istersen alttakine r5600 ekle

tabii ki 7500f aralarında uçurum performans farkı var. anakartı bütçen varsa b650 yapmalısın.

7500F

kanka hiç anlamayan birine bile sorsan 7500f olanı seçer

20-30k bütçe diyorsun. İleriye dönük istiyorsan 7500f 4060ti 16gb versiyonunu al. Şuan 8gb memnun ediyor ama bir kaç yıla 8gb vam yetmeyecek bile . Yani paramı denkleştir ve youtube kanalları hazır sistem yapıyor. Bazıları baya iddalı bir sistem yapıyor. Donanım arşivi , pc hocası vb.

yalnız bunlar bilgisayar değil. kasa.
soruna gelecek olursak 1. seçenek uygundur.
astrolog meral. takipteyiz.

20-30k bütçe diyorsun. İleriye dönük istiyorsan 7500f 4060ti 16gb versiyonunu al. Şuan 8gb memnun ediyor ama bir kaç yıla 8gb vam yetmeyecek bile . Yani paramı denkleştir ve youtube kanalları hazır sistem yapıyor. Bazıları baya iddalı bir sistem yapıyor. Donanım arşivi , pc hocası vb.
O dediğin sistemi dün kaçırdım vatanda var mı şuan önereceğin bilgisayar link atar mısın

Geri