- En İyi Cevap
- 11
Dahası
2020 sanırımBu kaç model ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2020
2020 sanırımBu kaç model ?
2020
Ben de afx7127 vardı kadroyu kırınca rcx537 kadrosu verdiler ama aynı açılarda değildi, 2016 dan sonra bianchi bozdu 3.300 edecek bir bisiklet değil o
Bunlardan hangisi sizce daha iyi ve hangisi alınabilir?
Not:Başka marka değil model önerebilirsiniz.
Tourney daha yeni olabilir ama altus daha kaliteli bir model kalıbımı basarım burayaİyi fakat dediğim gibi altus çok eski. Tourney daha güncel kalıyor.
Kalite konusunda aklınız kalmasın ikisi de kalitelidir. Modelden modele de değişir tabi kalitesi.
Hallettik biz mtx 7400 alcamBen de afx7127 vardı kadroyu kırınca rcx537 kadrosu verdiler ama aynı açılarda değildi, 2016 dan sonra bianchi bozdu 3.300 edecek bir bisiklet değil o
Ikinci el rockrider 540 almak kat kat daha iyi olacaktır
Tourney daha yeni olabilir ama altus daha kaliteli bir model kalıbımı basarım buraya
Modelinden modeline değişir.Ben de afx7127 vardı kadroyu kırınca rcx537 kadrosu verdiler ama aynı açılarda değildi, 2016 dan sonra bianchi bozdu 3.300 edecek bir bisiklet değil o
Ikinci el rockrider 540 almak kat kat daha iyi olacaktır
Tourney daha yeni olabilir ama altus daha kaliteli bir model kalıbımı basarım buraya
Dostum başlığı bu şekilde değiştirmen doğru değil. Dışarıdan gelen insanlarda belki arada kalmıştır ve bu konuya ulaşamayacaklar.Hallettik biz mtx 7400 alcam