Hangi boksa gitmeliyim?

Merhaba boksa başlayacağım 1-2 yere sordum ama kararsız kaldım boks hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

bir yere sordum 6 aylık 8000tl dedi 20 kişilik gruplar halinde haftada 3 gün 1 saat 55 yaşlarında bir adam

diğeri ise 30 yaşlarında 8000tl 12 seans özel ders dedi paradan yana sıkıntım yok ama birinin 6 ayda öğrettiğini diğer kişi 12 seansta mı öğretiyor hangisine yazılmalıyım
yaş olarak düşünme işi. 20 kişilik olsa bile hocalar tek tek ilgilenebiliyor böyle sporlarda merak etme. bilmiyorum boksta nasıl olmuyor orda bir sıralama var mıdır ama kendinden daha deneyimli insanlardan da destek alabilirsin orda. veya orda samimileştiğin senden daha deneyimli 1 2 kişi olur, onlarla özel kendi aranızda antrenmanlar yaparsınız. bence açık ara 6 aylık daha iyi

Merhaba boksa başlayacağım 1-2 yere sordum ama kararsız kaldım boks hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

bir yere sordum 6 aylık 8000tl dedi 20 kişilik gruplar halinde haftada 3 gün 1 saat 55 yaşlarında bir adam

diğeri ise 30 yaşlarında 8000tl 12 seans özel ders dedi paradan yana sıkıntım yok ama birinin 6 ayda öğrettiğini diğer kişi 12 seansta mı öğretiyor hangisine yazılmalıyım
İnternetten hocaları araştır biraz bence ona, göre tercihini yap. Yaşlı olan bir ihtimal daha sağlam çıkabilir. 20 kişilik grupta ders almanın sana bi zararı olmaz yeter ki hoca adam gibi öğretsin.

Aga Ben 1 Sene Beleş Gittim Belediyenindi

Çok kişi olan yere git hızlı gelisirsin

Toplu olarak verilen derslerde hocalar genelde tek tek öğrencilerle ilgilenmeye çalışır, yanlış bir hareket yapıyorsan gelip düzeltir. Amatör seviyede öğrenmek istiyorsan ilk önce o şekilde başla, sonra özel olarak verilen derslerden alırsın.

Buna para verecegine belediyenin bedava kursuna git farkı yok ozel 1 haftalık seansları baya baya ucuz yok haftanin su gunleri 1 saat pek bisey olmaz gibi bu senaryoyu biliyorum spor salonu gibi uyelik yaptir yani görüşme dersine git bak yok toplu koşu vesayre ısınma varsa sürekli bosver

Seni eğiten hoca senden amatör bu ülkede dövüş sporu falan öğrenilmez boş torba yumruklatıyolar extradan 3 5 hareket gösterirse ne ala git bi spor salonuna koşu bandı ağırlık vs vs

Yasli olan tecrubeli olabilir. Grup halinde olmasi bence daha iyi olur.

biz aylık 700 tl gidiyorduk salonda 80 90 kişi mis gibi kokulu kickboks yapıyorduk turnike yoktu tabi kaçak geçenler 40 kişi falan vardı

Ne kadar çok kişiyse o kadar iyi diye bir şey yok, tam tersi. Hoca seninle ne kadar ilgilenirse o kadar iyi. Bir hoca aynı anda 20 kişiyle doğru düzgün ilgilenemez. Hatta en optimali 1 sparring partneri 1 tane de hoca. Tabii burda kişi sayısından çok hoca daha önemli. Para sıkıntım yok demişsin onun için en optimali bu. Varsa belediyenin kursları kalabalık olsa da bi şeyler öğrenirsin sonuçta profesyonel düşünmüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,736
Üyeler
195,717
Son üye
muhammetısk22
Geri