Sir Cem T-oker
80+ Gold
hocam anlamıyorsanız fen derslerinden kesinlikle tm seçin 11 de kimya ve fizik sert.
O ne :dKabin memurluğu
HostesO ne :d
Üniversite hocasıAkademisyen nedir
sayisal secin derim diger bolumlerde cok meslek kalmadiFizik-Kimya-Biyoloji gram anlamıyorum, matematiğim iyi, özel hocam var onunla birlikte geliştiriyorum, İngilizcem yeterli 90-95 aşağısı notum yok, edebiyat felsefem kötü yapabilirim çalışarak, tarihim iyi. 10.sınıfım, bu verdiğim bilgilere bakarak hangi bölümü seçmem mantıklı olur 11 de? +Ne kadar tekrar yaparsam yapayım fzik kimya biyoloji yapamıyorum sorun bende sanırım yani sayısalcılık fazla kafamda yok ama sizin fikrinizide merak ediyorum hangi bölüm seçilmeli?
(Gece gece uykuluyum bazı şeyleri tekrar tekrar yazıp fark etmemiş olabilirim, kb.)
Siz de 11 diniz dimiHocam ilgi alanınıza göre seçin. Eğer yüksek hedefiniz yoksa Sayısal devam edin, ordan direkt matematik okursunuz.
Hocam aslında dili çok seviyorumda o bölümde ne yapılabilirki?Siz de 11 diniz dimi
Bilmiyom ki öğretmenlik falan heraldeHocam aslında dili çok seviyorumda o bölümde ne yapılabilirki?
Başka hiç bi şey yokmuBilmiyom ki öğretmenlik falan heralde
Rehberlik turizm de birkaç iş falan yapılabilir tercümanlık vesayreBaşka hiç bi şey yokmu
Gelir ne olurRehberlik turizm de birkaç iş falan yapılabilir tercümanlık vesayre