Neler Yeni

Hangi cg almalıyım..

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Awsnet
Cg 50 r pro new mi
Yoksa çita 50r gold mu

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Yiğit Yenigün
Bazı insanlar cg leri kötü görüyor bende bu tayfadanım ama bence cgler çok berbat değil alınabilir f/p motorlar fakat binen tayfa yüzünden bi tık soğukluk var bir de bisiklette motor takılmış gibi durması

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Starlex

80+ Silver

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bazı insanlar cg leri kötü görüyor bende bu tayfadanım ama bence cgler çok berbat değil alınabilir f/p motorlar fakat binen tayfa yüzünden bi tık soğukluk var bir de bisiklette motor takılmış gibi durması
Projelik alındımı güzel motor aslında bloğu falan sağlam mesela alttaki gibi birşeye çevirirse aslında sağlam durur
images

Starlex

80+ Silver
Projelik alındımı güzel motor aslında bloğu falan sağlam mesela alttaki gibi birşeye çevirirse aslında sağlam durur
images
Cafe racer tipinden ama bunu genellikle eski honda motorlarından yapıyorlar tr de buna dönüştürülecek motor bulmak zor ya direk bmw r80 tipinde alırsın yada kuba rx9 alıp elinden geldiğince modifiye edersin

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Cafe racer tipinden ama bunu genellikle eski honda motorlarından yapıyorlar tr de buna dönüştürülecek motor bulmak zor ya direk bmw r80 tipinde alırsın yada kuba rx9 alıp elinden geldiğince modifiye edersin
kanka scrambler bu cafe racer biraz daha farklı cafe racerların tekerleri ince olur scramblerların tekerleri daha etli olur yukardaki gibi
jBjoRJ.jpg

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Yiğit Yenigün
images
Katılıyorum fakat böyle proje yapacak birinin parası çoktur cg alanlar genelde ucuzluktan alıyor gene ufak tefek değişlik yapabilirler, sadece lastik değişimi bile motoru baya bi değiştirebilir aslında

Starlex

80+ Silver

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Katılıyorum fakat böyle proje yapacak birinin parası çoktur cg alanlar genelde ucuzluktan alıyor gene ufak tefek değişlik yapabilirler, sadece lastik değişimi bile motoru baya bi değiştirebilir aslında
lastiği geçtim koltuğu değiştirse yeterli o koltuk ve demiri çöpleştiriyor motoru aslında

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Awsnet
cg almamalısın
Hayır. Cg almak istiyorum cg almamalısın die bir seçenek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga Cg yi napacan ne tip var ne kasa var ne kalite var ne motor var direk hiçbir şey yok
hayır bence iyi biraz incelemelisin bence

Proje motoru olarak alıyorsa aslında güzel olur onun harici vitesli bakıyorsa gene işini görür
Tamamda hangisi 50r goldmu

lastiği geçtim koltuğu değiştirse yeterli o koltuk ve demiri çöpleştiriyor motoru aslında
Arkadaşlar konudan sapmayalım hangisini seçmeliyim

Aynen bu türlerden yapılıyor genellikle

images

Son düzenleme:
Top Bottom