Proje motoru olarak alıyorsa aslında güzel olur onun harici vitesli bakıyorsa gene işini görürAga Cg yi napacan ne tip var ne kasa var ne kalite var ne motor var direk hiçbir şey yok
Kardeşim çekiyorsun altına namlı auu çita 50r gold bide üstüne bi teyp üffff mahallenin jantisi sen olursunCg 50 r pro new mi
Yoksa çita 50r gold mu
Projelik alındımı güzel motor aslında bloğu falan sağlam mesela alttaki gibi birşeye çevirirse aslında sağlam dururBazı insanlar cg leri kötü görüyor bende bu tayfadanım ama bence cgler çok berbat değil alınabilir f/p motorlar fakat binen tayfa yüzünden bi tık soğukluk var bir de bisiklette motor takılmış gibi durması
Cafe racer tipinden ama bunu genellikle eski honda motorlarından yapıyorlar tr de buna dönüştürülecek motor bulmak zor ya direk bmw r80 tipinde alırsın yada kuba rx9 alıp elinden geldiğince modifiye edersinProjelik alındımı güzel motor aslında bloğu falan sağlam mesela alttaki gibi birşeye çevirirse aslında sağlam durur
kanka scrambler bu cafe racer biraz daha farklı cafe racerların tekerleri ince olur scramblerların tekerleri daha etli olur yukardaki gibiCafe racer tipinden ama bunu genellikle eski honda motorlarından yapıyorlar tr de buna dönüştürülecek motor bulmak zor ya direk bmw r80 tipinde alırsın yada kuba rx9 alıp elinden geldiğince modifiye edersin
Katılıyorum fakat böyle proje yapacak birinin parası çoktur cg alanlar genelde ucuzluktan alıyor gene ufak tefek değişlik yapabilirler, sadece lastik değişimi bile motoru baya bi değiştirebilir aslındaProjelik alındımı güzel motor aslında bloğu falan sağlam mesela alttaki gibi birşeye çevirirse aslında sağlam durur
Aynen bu türlerden yapılıyor genelliklekanka scrambler bu cafe racer biraz daha farklı cafe racerların tekerleri ince olur scramblerların tekerleri daha etli olur yukardaki gibi
lastiği geçtim koltuğu değiştirse yeterli o koltuk ve demiri çöpleştiriyor motoru aslındaKatılıyorum fakat böyle proje yapacak birinin parası çoktur cg alanlar genelde ucuzluktan alıyor gene ufak tefek değişlik yapabilirler, sadece lastik değişimi bile motoru baya bi değiştirebilir aslında
Hayır. Cg almak istiyorum cg almamalısın die bir seçenek yokcg almamalısın
hayır bence iyi biraz incelemelisin benceAga Cg yi napacan ne tip var ne kasa var ne kalite var ne motor var direk hiçbir şey yok
Tamamda hangisi 50r goldmuProje motoru olarak alıyorsa aslında güzel olur onun harici vitesli bakıyorsa gene işini görür
Arkadaşlar konudan sapmayalım hangisini seçmeliyimlastiği geçtim koltuğu değiştirse yeterli o koltuk ve demiri çöpleştiriyor motoru aslında
Arkadaşlar konudan sapmayalım hangisini seçmeliyimAynen bu türlerden yapılıyor genellikle
Arkadaşlar konudan sapmayalım hangisini seçmeliyimKatılıyorum fakat böyle proje yapacak birinin parası çoktur cg alanlar genelde ucuzluktan alıyor gene ufak tefek değişlik yapabilirler, sadece lastik değişimi bile motoru baya bi değiştirebilir aslında
Arkadaşlar konudan sapmayalım hangisini seçmeliyimProjelik alındımı güzel motor aslında bloğu falan sağlam mesela alttaki gibi birşeye çevirirse aslında sağlam durur