Arora mı, kuba mı? Sizce hangisi?

Ben gene ilk vitesliye binerken arkadaşın motoruydu ayağımdaki ayakkabılar ve zemin yüzünden ayağımı burkup motoru düşürmeme ramak kalmıştı :D scooter kolay ya ama vitesli şehiriçi hariç çok daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısa mesafe gidilecekse skuter evet daha iyi. Biraz da zevk meselesi ya ben de şehiriçi kullanıyorum ama hakimiyetin bende olmasını sevdiğim için vitesli candır diyorum. Tabi 5000 km'den sonra mt7 alınsın demedim 😂 bi yerimizden çıkarırlar makinayı 😂

Yürüyeni çabuk arıza çıkarıyor işte yoksa cidden güzel motorlar
o r25 in tadı damağımda kaldı param olursa eğer birkaç sene içerisinde bir tane alacağım hatta ilkten direk onunla bile başlayabilirim bi tane cg eskittikten sonra falan
R25 zaten kendi sınıfında en sorunsuz motor ömürlük denebilir. Ama ikinci el alınmaz çünkü motorun içinden geçiyorlar

Kısa mesafe gidilecekse skuter evet daha iyi. Biraz da zevk meselesi ya ben de şehiriçi kullanıyorum ama hakimiyetin bende olmasını sevdiğim için vitesli candır diyorum. Tabi 5000 km'den sonra mt7 alınsın demedim 😂 bi yerimizden çıkarırlar makinayı 😂

R25 zaten kendi sınıfında en sorunsuz motor ömürlük denebilir. Ama ikinci el alınmaz çünkü motorun içinden geçiyorlar
Valla o riske girer alırım bi tane yeni kasalardan arkadaşta mt alıcak bu yaza yada kışa doğru beraber çıkar gezeriz onla

o 5000 kmyi duyunca direk aklıma rahmetlinin o videosu geliyor

Valla o riske girer alırım bi tane yeni kasalardan arkadaşta mt alıcak bu yaza yada kışa doğru beraber çıkar gezeriz onla

o 5000 kmyi duyunca direk aklıma rahmetlinin o videosu geliyor
Benim de çok binmek istediğim 2006 model kırlangıç kasa r6. Motor o kadar güzel ki kız gibi

Benim de çok binmek istediğim 2006 model kırlangıç kasa r6. Motor o kadar güzel ki kız gibi
ben o kasaların kafa tasarımını bi sevemedim Hayabusa benim dream motor var yaşadığım yerde bir tanede simsiyah

ben o kasaların kafa tasarımını bi sevemedim Hayabusa benim dream motor var yaşadığım yerde bir tanede simsiyah
Bana da hayabusa çok çirkin geliyor özellikle kıç kısmı o ne öyle deve hörgücü gibi 😂

Bana da hayabusa çok çirkin geliyor özellikle kıç kısmı o ne öyle deve hörgücü gibi 😂
Motora bi ağırlık ekliyor bence çok heybetli güzel motor r1 sevsemde hayabusa benim için apayrı seviye

kubada parça bulamayanlar olmustu o nedenle arora daha mantıklı olabilir

Arkadaşlar vitesli motora geçiş yapıyorum ve cg alacağım. Sizce hangisi?

Arora cg50
Kuba çita 50r gold

Duyumlarıma göre arora daha atik fakat çok sorun çıkartıyormuş. Cg’den anlayan ikisine de binmiş birileri yardımcı olursa çok iyi olur.
Her ikiside Çin menşeli. Ama Bizim Türkler montaj yapıyor. Bende ikiside var. Arora kubaya göre 5..6 kilo daha ağır. Aroranin Ana şasesi biraz daha kalın.
Teknolojik olarak arora bir tık önde . Ben arorada vites şanzıman sorunu yaşamadım ama kubada vitese geçmede vitesten kacmada sorun yaşadım. . Görünüş estetik demezseniz Arora daha sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri