Lestiveryn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
Teşekkür ederim hocam, beta değil normal olanı indireceğim değil mi ?Intel® H510 Chipset - Product Specifications | Intel
Intel® H510 Chipset quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
evet normal olanı indirmek daha sağlıklıdırTeşekkür ederim hocam, beta değil normal olanı indireceğim değil mi ?
Mevcut cihaza yüklenebilecek sürücü bulunamadı, çıkıs kodu 8 diyor, bu zaten driverların yüklü olduğu anlamına mı geliyor hocam ?evet normal olanı indirmek daha sağlıklıdır
denetim masana bak orada gözüküyor mu chipset driver ben hiç intel sistem kullanmadım çok hakim değilimMevcut cihaza yüklenebilecek sürücü bulunamadı, çıkıs kodu 8 diyor, bu zaten driverların yüklü olduğu anlamına mı geliyor hocam ?
Hepsini. Hepsi anakartın ayrı bir yeri için gereken sürücüler.Merhaba arkadaşlar nvdia windows ve biosu halletim lakin bir tane youtube videosunda anakart chipset driverını indirin diyor, o arkadaşın videosunda 1 tane seçenek var lakin benim anakartımda 5-6 tane var hangisini indirmeliyim ?
yok inmemiş farklı markanın destek bölümüne baktım Intel Management Engine Firmware olarak geçiyor ilk attığın fotoda ki olanı indir tarihi en yeni olanın windows 10 seçip veya 11 hangisini kullanıyorsanBu şekilde hocam
Teşekkür ederim hocamyok inmemiş farklı markanın destek bölümüne baktım Intel Management Engine Firmware olarak geçiyor ilk attığın fotoda ki olanı indir tarihi en yeni olanın windows 10 seçip veya 11 hangisini kullanıyorsan