Yardım Hangi destek aparatını almalıyım?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,813

sizce hangisini almalıyım? ya da bu tarzda olupta daha ucuza satılan destek aparatları varmı?

sizce hangisini almalıyım? ya da bu tarzda olupta daha ucuza satılan destek aparatları varmı?

bu var da matx uyumlu değil

yorumlarda asus tuf b550 ile de b450 ilede uymamış atx uyumlu gözüküyor ama birisi gigabyte b550 ile tam uyumlu kullanabilmiş detaylı araştırmaj lazım ya da bunun yerine direk tutucu alınabilir destek ayağı

yorumlarda asus tuf b550 ile de b450 ilede uymamış atx uyumlu gözüküyor ama birisi gigabyte b550 ile tam uyumlu kullanabilmiş detaylı araştırmaj lazım ya da bunun yerine direk tutucu alınabilir destek ayağı
ekran kartnın tam altında fanlar var o yüzden bunlara yönelmiştim

o zaman bu tarz bir aparattan başka çare yok ama yorumları okumaktan başka çare de yok anakartın mAtx değilse ilk attığımı alıp deneyebilirsin fiyatı uygun

o zaman bu tarz bir aparattan başka çare yok ama yorumları okumaktan başka çare de yok anakartın mAtx değilse ilk attığımı alıp deneyebilirsin fiyatı uygun
anakartım mATX msi h610 m bomber

kasam aerocool p500c
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman en mantıklı şey ekran kartını dik takmak olur kasa destekliyorsa bu aparatlar atx için çünkü
bilemedim valla ekran kartım asus prime 5070

kasam aerocool p500c
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilemedim valla ekran kartım asus prime 5070
kasan dikey ekran kartı desteklemiyor sanırım şuanda yapılabilecek 2 hamle var

şu tarz bir aparat alıp fanların birini ters çevirip arka plakaya denk getirmek saçma olacaktır fakat bu
ya da yine aynı şekil dik tutucu alıp 1 2 tane fan yüzeyinin köşesinden ekran kartının uygun noktalarına denk getirmek

kasan dikey ekran kartı desteklemiyor sanırım şuanda yapılabilecek 2 hamle var

şu tarz bir aparat alıp fanların birini ters çevirip arka plakaya denk getirmek saçma olacaktır fakat bu
ya da yine aynı şekil dik tutucu alıp 1 2 tane fan yüzeyinin köşesinden ekran kartının uygun noktalarına denk getirmek
fanları ters çevirme olayını anlamadım hocam

Geri