Hangi direksiyon setini tercih etmeliyim?

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
15000
ilk kez direksiyon setim olacak eğer alırsam ets2 yoğunluklu oynayacağım beamng belki forza ve asestto corsa ilk aklıma gelen direksiyon seti g29 ancak biraz eskidiğini düşünüyorum 10 yıl önce çıkan bir direksyion seti daha yeni çıkan

rampage rowdy v997 ve pxn v99 dikkatimi çekti sizce hangi direksiyon setini tercih etmem gerek sağlamlık olsun oyundaki performansı olsun

birde 3 pedal ve vites kesin olsun istiyorum
rampage/redragon/turbox tarzı markalar

Rampage uzak durun sadece, PXN V99 alın. Bundle olarak iyi fiyatı var. Vites kutusu da iyiyse güzel paket.

Rampage çöp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun harici 2.el almak ister misiniz?Ona göre önereyim

Kardeşim bu konuda birbirimizi yedik sizler için :) Konuyu incelersen sana uygun olanı hangisiyse onu seçersin. V99 veya Rampage'a bulaşmayın.

Kardeşim bu konuda birbirimizi yedik sizler için :) Konuyu incelersen sana uygun olanı hangisiyse onu seçersin. V99 veya Rampage'a bulaşmayın.

hocam günde zaten 1 yada 2 saat vakit geçireceğim ets2 beamng oynaycağım vites ve debriyaj olması önemli birde çok çabuk arıza verip üzmesin yeter konuyu biraz inceledim ama aklımda hala bir fikir oluşmadı

Adam akıllı f p bi set yok şuan bence. G29 kullandım sattım 7k dan fazla edeceğüni düşünmüyorum. Güzel ama gamepadle oynuyorum şuan en azından yer sorunum yok😅. Dd sistem denemek istiyorum. Onun içinde pxn filan var. Onlarda param parça sistemler her seferinde nesil atlamış direksiyon harici adam akıllı bişey yok gibi. Yine en mantıklısı bence moza. Evet çok para ama özelleştirilebilir gibi sanki. R3 le r5 arasında hissedilir fark varmı onu merak ediyorum sadece bende.
Vtes olmadan keyfi çıkmıyor 3. Pedalda lazım. El freni olsa tadından yenmez. Bu masrafları düşünüp gamepadden devm ediyprum bi ay oynayım sonra arada bi kullanılacak şey bu

hocam günde zaten 1 yada 2 saat vakit geçireceğim ets2 beamng oynaycağım vites ve debriyaj olması önemli birde çok çabuk arıza verip üzmesin yeter konuyu biraz inceledim ama aklımda hala bir fikir oluşmadı
Hocam o konudan sonra fikir oluşmadıysa siz G29 alın. V10 Pro varken nerden gördünüz de V99'u buldunuz :) Vites dediğiniz şey sonradan alınıyor. Setin içinde vites var diye uyduruk dişli bir set almayın.
Ama siz Rampage veya PXN V99'u da boşverin. G29'un 2. eli var en azından. 1-2 ay kullandıktan sonra sarı siteye koyacaksınız direksiyonu çünkü :)

V10 Pro önerdiğimi bir arkadaşın yorumu...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-09 224018.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-09 224018.webp
    45.6 KB · Hit: 21
eğer iyiyse sonradan yanına viteste alabilirim hangi vitesi tavsiye edersin?
PXN'in kendi vitesi (V99'un yanında verilen)

Simtur 6+1 Shifter

Spardox BG-1

Bunlara Ebay shifter diyorlar. Bunların hepsi uyumlu çünkü direksiyona değil PC'ye takarak kullanabiliyorsun. Oyun içinden vites atamalarını yapıp sorunsuz şekilde kullanabilirsin.

Genellikle ETS oynayacaksan bunu da düşünebilirsin hocam.

Geri