Mileven
80+ Silver
ne bir 1 yılı iyi kullanırsan en az 4-5 yıl ve sen oyunları ultrada oyna diye var zaten1650s güncel oyunlarda 1 yıl idare ederme hing yada ultrada
ne bir 1 yılı iyi kullanırsan en az 4-5 yıl ve sen oyunları ultrada oyna diye var zaten1650s güncel oyunlarda 1 yıl idare ederme hing yada ultrada
2-3 sene fazla değilmi rdr2 de 50 fps yi zor görüyor2-3 sene rahat idare eder high-ultra arasında
rdr2 de 50 fps yi zor görüyor 4-5 yıl çok fazlane bir 1 yılı iyi kullanırsan en az 4-5 yıl ve sen oyunları ultrada oyna diye var zaten
2 sene ultra 2 sene highda falan kullanırsın2-3 sene fazla değilmi rdr2 de 50 fps yi zor görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
rdr2 de 50 fps yi zor görüyor 4-5 yıl çok fazla
Rdr2 konsoldan devşirme bir oyun ve grafikleri en ağır oyunlardan biri, ayrıca 50 fps veren ayara getirdiğinizde bile harika grafikleri var2-3 sene fazla değilmi rdr2 de 50 fps yi zor görüyor
sağol cevapların için2 sene ultra 2 sene highda falan kullanırsın
the divison2 gostrecon breakpointi falan ultrada 60 fps ile oynayabilirmiyim 1650s leRdr2 konsoldan devşirme bir oyun ve grafikleri en ağır oyunlardan biri, ayrıca 50 fps veren ayara getirdiğinizde bile harika grafikleri var
dostum bak sen dusuktete oynasan yuksektede 4-5 yıl dayanır o kart sen yuksekte oyna diye var sen oyna diye ultra seçeneği varsağol cevapların için
Mesaj otomatik birleştirildi:
the divison2 gostrecon breakpointi falan ultrada 60 fps ile oynayabilirmiyim 1650s le
anladımdostum bak sen dusuktete oynasan yuksektede 4-5 yıl dayanır o kart sen yuksekte oyna diye var sen oyna diye ultra seçeneği var
oynatıranladım
the divison2 gostrecon breakpointi falan ultrada 60 fps ile oynayabilirmiyim 1650s le