Hangi ekran kartı daha iyidir

Yani Son fiyatlar e oldu 2.el piyasasinda bilgim yok takibi uzun zamandir biraktim ama az once bi goz attim ve dusundugum gibi bence Bu fiyatlara bu marka veya modell ekran kartlari (bahsettigim marka model sogutma performasindan oturu yani mesela msi ventus serisi alinmaz gibi) alinmaz ama siz bilirsiniz

3060 ti en iyisi alacaksanız buradaki opsiyonlardan fakat ben olsam para biriktirip 5070 12 sistem yakalamaya çalışırdım paranızı biriktirip 5070 super beklemenizi tercih ederim benim gibi aldığım zaman buraya paylaşırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hali hazırda 3080 ti kullanıyorum isteyene burada satarım sene sonu koyucam ilana zaten ondan sonra 5070 super iyi bir fiyatta çıktığı zaman alıcam

3060 ti en iyisi alacaksanız buradaki opsiyonlardan fakat ben olsam para biriktirip 5070 12 sistem yakalamaya çalışırdım paranızı biriktirip 5070 super beklemenizi tercih ederim benim gibi aldığım zaman buraya paylaşırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hali hazırda 3080 ti kullanıyorum isteyene burada satarım sene sonu koyucam ilana zaten ondan sonra 5070 super iyi bir fiyatta çıktığı zaman alıcam
Peki mesela ben normalde sistemi ddr5 toplayıp ekran kartını ikinci el bunlardan biri almayı düşünüyordum ama sistemi ddr4 yapıp ekran kartını sıfır almak mı daha mantıklı olur.

He bir de bütçem 25-26k civarı hazır sistem de alabilirim indirime denk getirip hangisi daha mantıklı olur

Peki mesela ben normalde sistemi ddr5 toplayıp ekran kartını ikinci el bunlardan biri almayı düşünüyordum ama sistemi ddr4 yapıp ekran kartını sıfır almak mı daha mantıklı olur.

He bir de bütçem 25-26k civarı hazır sistem de alabilirim indirime denk getirip hangisi daha mantıklı olur
İkinci el ekran kartı tamamen şans ama güvenilir bir şekilde bilgiliysen karşındaki adama gereğinde gibi davranırsan sorun çıkmaz ilerdede fakat paranızı biriktirin eğer zaten sisteminiz varsa bir sistemi 7-8 sene kullanıp satmak istiyorsanız dediklerime uymanızı istiyorum evet biraz pahalı tutacak ama ev geçindirmediğin için alabileceğin en iyi sistemi alırsın 5070 super beklentim gibi çıkarsa muhtemelen 7-8 sene idare eder beni kullandığım kart 3080 ti benim ama bi tık korkuyorum elimde kalır diye yinede çünkü 2-3 seneye ne olucak bilmiyoruz bu yüzden paramda var böyle yapıcam kaybımda olmucak sistemimi satıp zaten

sistemim yok hocam elimdeki şeyleri satıp kasa almak istiyorum 5070 super bütçemi baya aşacaktır sistem beni 3-4 sene götürse yeterli olur sonrasında değiştirebilirim zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri