Çözüldü✓ Hangi ekran kartı iyi 4060 8gb mı 3060 12gb mı

Bu seferde 1080p monitör varsa işlemci darboğazı gibi problemler çıkacak memnunsan sisteminden bence hiç elleme yada ikisni sat 4060 ile devam et .

İkisini satıp 3080 geç. Cebine de para kalır.
Tertemiz karttan miningte canı çıkmış karta gecmem knk birde işimi görüyor biri kalacak biri gidecek daha ist nodel istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu seferde 1080p monitör varsa işlemci darboğazı gibi problemler çıkacak memnunsan sisteminden bence hiç elleme yada ikisni sat 4060 ile devam et .
4060 ta küçücük bee baksana şuna kasada yok oldu 🤣

Ekler

• IMG_6972.webp
    IMG_6972.webp
    1,000.5 KB · Hit: 25
  • IMG_6970.webp
    IMG_6970.webp
    1.2 MB · Hit: 25
Da itopya ortak sisteminde 4060ti 16gb 13400f sistem aldım değişmedik parçasını bırakmadım samsung g4 240hz monitörüm vardı ilk 6800xt aldım sonra diğerleri derken aslında öyle devam edecektim şimdi de en fazla 9060xt yükseltirdim mis ondan dolayı aga bu işin sonu yok sisteminde güzel maşallah hiç bozma .

Da itopya ortak sisteminde 4060ti 16gb 13400f sistem aldım değişmedik parçasını bırakmadım samsung g4 240hz monitörüm vardı ilk 6800xt aldım sonra diğerleri derken aslında öyle devam edecektim şimdi de en fazla 9060xt yükseltirdim mis ondan dolayı aga bu işin sonu yok sisteminde güzel maşallah hiç bozma .
knk 4060 ı taktım şimdi test edeyim diye adamdan alırken test edemedim adama sokturdum evde teste oda bekledi sıkıntı olursa alacaktı sorun yok ama kasaya gitmedi be bilemedim kalın uzun güzel bir model kart mı baksam performanstan çok görüntü tatmin ediyor beni :D

knk 4060 ı taktım şimdi test edeyim diye adamdan alırken test edemedim adama sokturdum evde teste oda bekledi sıkıntı olursa alacaktı sorun yok ama kasaya gitmedi be bilemedim kalın uzun güzel bir model kart mı baksam performanstan çok görüntü tatmin ediyor beni :D
Yani hoşuna gitmediyse ki evet kasan geniş baya küçük kalmış amd nvdia takıntın yoksa 9060 xt asus prime güzel ama onunda fiyatı biraz zıplatmışlar kampanyada lansman fiyatına belki yakalanabilir onun dışında daha üstüne çıkmanı tavsiye etmem işlemcin güzel ama bu sefer 1080p de darboğaz yeme ihtimalin var .

Tertemiz karttan miningte canı çıkmış karta gecmem knk birde işimi görüyor biri kalacak biri gidecek daha ist nodel istemiyorum

4060 ta küçücük bee baksana şuna kasada yok oldu 🤣
Valla sen bilirsin dostum. Parayı beraber kazanmıyoruz sonuçta :)

Dostlar selam bugün alsat için msi ventus 2x 4060 8gb ( kutu yok fatura var) aldım 8k ya 5 aylık 3 sene penta garantili bende de 3060 12 gb ventus var 4 aylık 3 sene garantili kutu fatura var
ikisinide ilk sahibinden aldım ama hangi kart daha güçlü malum 8gb vram pek kalmadı stem pubg bile benim 9.5 gb kullanıyordu geçen 4060 sıkıntı olur mu
ben olsam 4060 da almazdım

3060ı satıp elımdekı paranın ustune koyar 3080 falan bakardım

Iyyy intel mi aman aman

3 tane kartım var hepsini satayım 4070 ti alayım rx 6700. De var 3 fan xfx garantili1 sene daha 😅
hocam satıyor musun ya yakında kart alacaktım bende :D

hiç farketmez hangisini kaça vericeksin
Bir teklifin varmı hocam rx 6700 1 sene garantili kutu fatura var vatandan aldım ilk sahibesiyim diğerleri 3 sene garantili 3060 kutulu faturalı 4060 faturasını çıkartıp atacak adam o yok şuanlık

Geri