Rahat bulunur garantili 3.5 a garantisiz vardi 1 yıl garantili bulunurTemiz 6600 i 5k ya zor
Rahat bulunur garantili 3.5 a garantisiz vardi 1 yıl garantili bulunurTemiz 6600 i 5k ya zor
Hocam 3.5 e naptın garantisiz nerde buluyoruz ben almak istiyorumRahat bulunur garantili 3.5 a garantisiz vardi 1 yıl garantili bulunur
etlul gibi vardi da simdi mumkun degil 3.5kHocam 3.5 e naptın garantisiz nerde buluyoruz ben almak istiyorum
Dilediğini alabilirsinHocam 3.5 e naptın garantisiz nerde buluyoruz ben almak istiyorum
Dilediğini alabilirsin
2.el alıyorsan zaten o riski göze almışsındır rtx 3080 Ler has mining kartı ama hala piyasası var miningli şekilde 2. 3. El satılıyor4bin lira olan kartların çoğu da mining görmüş bu arada
Girdim baktım öyle bir ilan göremedim suanlik link atabilirmisinDilediğini alabilirsin
Hocam 3.5k ya olsa ben 0 almazdım zatenetlul gibi vardi da simdi mumkun degil 3.5k
Rx 6600 diye aratıp en düşük yap görürsün orda saatte gözüküyor 5 dakkada satılacak halı yok bu devirdede sıfır 6000 serisi alınmaz benceGirdim baktım öyle bir ilan göremedim suanlik link atabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 3.5k ya olsa ben 0 almazdım zaten
Çıkmıyor hocam linki gönder sana zahmet bana hazır sistemin içinde geldi söküp 4070 taktım ek bilgisayara rx6600 i taktım 3.5 çok uygun o yüzden almak istiyorum pazarlıkla 3200 e kadar yolu varRx 6600 diye aratıp en düşük yap görürsün orda saatte gözüküyor 5 dakkada satılacak halı yok bu devirdede sıfır 6000 serisi alınmaz bence
1155380254Çıkmıyor hocam linki gönder sana zahmet bana hazır sistemin içinde geldi söküp 4070 taktım ek bilgisayara rx6600 i taktım 3.5 çok uygun o yüzden almak istiyorum pazarlıkla 3200 e kadar yolu var
HB limiti ile aldığım için taksit taksit ödeyeceğim o yüzden böyle bir bütçeye girdim şuan az bütçem kaldı benim için en mantıklısı RX 6600 sıfırı geliyor 9 bin civarı yoksa gerçekten o siparişleri de iptal edeceğimBiraz bütçeni arttırabilirsiniz 3060ti vs alsan güzel olabilir. Keşke bazı parçaları ikinci el alsaydın. Ekran kartına para kalırdı.