Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartını Alabilirim?

hikoo

80+ Bronze
rx 6600 ikinci el bak, 5k'ya cok rahat garantili bulabilmen lazim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HB limiti ile aldığım için taksit taksit ödeyeceğim o yüzden böyle bir bütçeye girdim şuan az bütçem kaldı benim için en mantıklısı RX 6600 sıfırı geliyor 9 bin civarı yoksa gerçekten o siparişleri de iptal edeceğim :)
9 bin liraya sifir rx6600 alinmaz dostum, cope atarsin parani

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin

Asus Rx 6600 bulunuyor 5000 e 1 yıl Garantili ama konudaki arkadaşlar anlamıyor

kunburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Dayı

Hangi markaları önerirsiniz? MSI, ASUS mu sadece ona göre garantili olarak araştıracağım.

kırmızışarapp

80+ Silver
HB limiti ile aldığım için taksit taksit ödeyeceğim o yüzden böyle bir bütçeye girdim şuan az bütçem kaldı benim için en mantıklısı RX 6600 sıfırı geliyor 9 bin civarı yoksa gerçekten o siparişleri de iptal edeceğim :)
O fiyatlara ikinci elde temiz 3060ti bulabilirsiniz. Gerekli testleri yaparsanız sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Onun dışında sıfır 3060 bakabilirsiniz.

kırmızışarapp

80+ Silver

kunburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Dayı
Sapphire de olur, xfx de olur. Bunlar en ucuz olanlardir, cok fiyat farki yoksa asus olana yonel 200 300 TL fazla verip.
5500₺ Hazirana kadar garantili buldum ama ben gerçekten satıcıya güvenip aldıktan sonra bir problem çıkmasın diye istediğim için kart ile 9 bin vereyim sıfırını alayım diye sormuştum da ikinci el hele ki ekran kartında gerçekten kumar ve büyük kumar :D

kunburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Dayı

kırmızışarapp

80+ Silver
Teşekkürler düşüncelerinize ama ikinci el kredi kartı geçmiyorlar :D Maksat kart ile satın almak
Param güvende ile alınca kredi kartı kullanabiliyorsun ama taksit yapınca biraz fazla faiz alıyor.

kunburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Dayı
Param güvende ile alınca kredi kartı kullanabiliyorsun ama taksit yapınca biraz fazla faiz alıyor.
Biliyorum biliyorum ama HB'de kredi limiti gibi bir limitim var öyle satın aldım diğer bütün parçaları taksit taksit ödeyeceğim. Ekran kartını ikinci el alacaktım fakat gerçekten evveliyatı belli olmayan bir şeyi almak istemiyorum 5 bine alıp 1-2 ay sonra üzülmektense sıfır 10 bin alıp en azından kafa rahat şekilde ilerlemek daha mantıklı diye düşündüm de

Top Bottom