Hangi ekran kartını almalıyım ? Bide 240 hz monitör

35 değilmiydi bu jombo hocamın attığı Steel legend daha iyi olur
hocam satıcıları biliyoruz 35'i geçin 30k falan pulsenin ederi steel legend gene iyi 34k ya fena olmayan bir fiyat.

hocam satıcıları biliyoruz 35'i geçin 30k falan pulsenin ederi steel legend gene iyi 34k ya fena olmayan bir fiyat.
evet gayet iyi ben direk alırdım bu modeli

şu an nvidianın durumu kötü hocam driverleri çok kötü durumda , fiyatı çok kötü durumda her geçen gün forumda 4000 vea 5000 serisi kullanan arkadaşlar yakınıyor alacaksan bunu bilerek al.
Fiyatların düşmesi için büyük teknoloji kanallarının markaları boyot etmesi lazım ama yurtdışında fiyatlardan yakınsalarda onlar için çok olmadığı için forumlarda mesaj olarak kalıyor tepkiler

Fiyatların düşmesi için büyük teknoloji kanallarının markaları boyot etmesi lazım ama yurtdışında fiyatlardan yakınsalarda onlar için çok olmadığı için forumlarda mesaj olarak kalıyor tepkiler
9000 serisi içinde aynı durum 28k dan çıkış yapan kartlar 40k dan satılıyor :D elimden gelse hiç kimseye önermek istemem ama işte yapacak bir şey yok , şimdilik 5070 Tİ öneriyorum aralarında 9-10k gibi bir fiyat olacak ki gidip 9070XT öveyim.

34-35-36 falan vermeyin 9070XT'ye o paraları etmez o kart. 29999'sa alınabilir.

9000 serisi içinde aynı durum 28k dan çıkış yapan kartlar 40k dan satılıyor :D
Evet bu duruma yabancı kanallardan başlamalıyız bize vergiyle geliyor yine yada Türkiyede başlatıp sorna yayılmalı ama 5060 lar çıkına 5070 ler düşer gibi

Evet bu duruma yabancı kanallardan başlamalıyız bize vergiyle geliyor yine yada Türkiyede başlatıp sorna yayılmalı ama 5060 lar çıkına 5070 ler düşer gibi
umarım düşer diyelim bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri