Hangi Ekran Kartını Almalıyım

akcacgr

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1250
Selamlar herkese.
Uzaktan eğitim başladığında elimdeki kısıtlı bütçeyle bir bilgisayar aldım.Ekran kartı olmayan apu sistem bir bilgisayar.Ancak şimdi oyun falan da oynuyorum ancak cs-go,valorant gibi oyunları akıcı oynayabiliyorken, pubg mobile oynayamıyorum.İkinci el bir ekran kartı alacağım, maksimum 1200-1300 TL'lik.Sistemim parçalarını aşağıya bırakıyorum, öneride bulunursanız sevinirim.

Amd Ryzen 3 2200G İşlemci
Asus Prime A320M-F Anakart
Adata XPG 8×2 16 GB Ram
James Donkey 256 GB SSD
Hiper 450 W PSU
LG'nin 1ms 75 Hz monitörünü kullanıyorum.

RX 570 olabilir, ayrıca ekran kartı aldıktan sonra işlemcini satıp upgrade edebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG Mobile telefonlar için optimize edilmiş bir oyun olduğu için RTX 3090 da olsa kasıp donabilir, PUBG Lite oynamanı tavsiye ederim.

Gtx 1050Tİ burada işe giriyor bu oyunlar için aşırı şekilde yeterli ama alternatif olarak rx 470 bakabilirsin.

1050ti mi?
Rx 570 varken şakadır umarım.
bu oyunlar için dedim ve rx 570 bazen darboğaz yapabiliriyor ama dediğim gibi valo lol cs için 1050 yeterli dostum zaten alternatif olarak rx 470 önerdin

Yanlış bilmiyorsam RX 570'in 4 GB ve 8 GB iki farklı varyasyonu var. Hangisini tercih etmeliyim?

Yanlış bilmiyorsam RX 570'in 4 GB ve 8 GB iki farklı varyasyonu var. Hangisini tercih etmeliyim?
4 gb ı tercih etmelisin eğer 8gb almak istersen rx580 i seçmelisin o zman da darboğaz olabilir kontrol etmen lazım ama rx570 4gb darboğaz yapmaz büyük olasılık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1050ti fiyatını haketmeyen bir kart.
ülkecek 1050ti a tepkimiz budur :D

Geri