Neler Yeni

Hangi El konsolunu almalıyım

yavSelim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz Selim Yılmaz
Arkadaşlar bir kaç haftadır el konsollarına bakıyorum. Evdeki bilgisayarımın iyi olmaması ve çok fazla oyun oynamak istemediğim için ikinci el el konsollarına baktım. Çipli Nintendo , Steam deck ve Asus rog dikkatimi çekti. Çok fazla bir bilgim yok ve bütçem de az 13-14 k civarlarında bı konsol alacağım sizce nelere dikkat etmeliyim? Nintendo oyunları ile çok bir bilgim yok fakat Steam oyunları gibi sarar mı? Ucuz Asus Z1 Ler alınır mı? Siz olsanız hangisini alırdınız? Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Nintendo oyunları beni PC oyunlarından daha çok sarıyor. Bu kişiden kişiye göre değişir, oyunları incelemelisin. Elimde el konsolu olarak Switch Oles ve Rog Ally var, ikisinden birini seçecek olsam Switch’i alırdım. En çok zaman harcadığım oyun platformu kendisi.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar bir kaç haftadır el konsollarına bakıyorum. Evdeki bilgisayarımın iyi olmaması ve çok fazla oyun oynamak istemediğim için ikinci el el konsollarına baktım. Çipli Nintendo , Steam deck ve Asus rog dikkatimi çekti. Çok fazla bir bilgim yok ve bütçem de az 13-14 k civarlarında bı konsol alacağım sizce nelere dikkat etmeliyim? Nintendo oyunları ile çok bir bilgim yok fakat Steam oyunları gibi sarar mı? Ucuz Asus Z1 Ler alınır mı? Siz olsanız hangisini alırdınız? Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
çipli nintendo alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,006
Üyeler
160,924
Son üye
ErwinFranz
Top Bottom