hızı/pingi çok etkilemez, anakartında destekliyorsa cat6 ethernet kablosu alabilirsin.100mbit fiber internet kullanıyorum. Pcye bağlayacağım hangi ethernet kablosunu almalıyım? Ayrıca Tam olarak 8 metre lazım 10 metre alırsam kabloyu hızı/pingi çok etkiler mi? Öneriniz varsa link atar mısınız?
Bilmiyorum ben kullanıyorum memnunum, kopukluk vs yaşamıyorum. Ugreen bakabilirsin alternatif olarakHocam alfaisi alanlar çok önermiyor ve yorumları kötü.
ugreen flat var bende iş görüyor fakat şekli biraz sıkıntılı100mbit fiber internet kullanıyorum. Pcye bağlayacağım hangi ethernet kablosunu almalıyım? Ayrıca Tam olarak 8 metre lazım 10 metre alırsam kabloyu hızı/pingi çok etkiler mi? Öneriniz varsa link atar mısınız?
Hocam slimle normalin farkı nedir girişler uyuşmamazlık yapar mı?Hem kibar hem de hiçbir kayıp olmuyor. Kullanıyorum, tavsiye ederim.
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam ugreen cok guzel yapıyor da 10 gbps almasına gerek yok bende bakıyordum bundan hemen bi bakıp link atacağım. soket kısmı falan da cok saglam bunun.Hem kibar hem de hiçbir kayıp olmuyor. Kullanıyorum, tavsiye ederim.
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende bunu düşünüyordumugreen flat var bende iş görüyor fakat şekli biraz sıkıntılı
Önerir misin hocamhocam ugreen cok guzel yapıyor da 10 gbps almasına gerek yok bende bakıyordum bundan hemen bi bakıp link atacağım. soket kısmı falan da cok saglam bunun.
hocam kac metre lazımHocam slimle normalin farkı nedir girişler uyuşmamazlık yapar mı?
soketler aynı, hiçbir fark yok. şarj kablosu gibi ince, numarası bu kablonun. Kibar.Hocam slimle normalin farkı nedir girişler uyuşmamazlık yapar mı?