Neler Yeni

Kaç metre kablo almalıyım ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Evin içinde gezdireceksen sadece problem yok. Bazen daireler arası çeken arkadaşlar var ondan dolayı söyledim bunu.
Buradan detayları öğrenebilirsin. BKNZ.

Evin içinde gezdireceksen sadece problem yok. Bazen daireler arası çeken arkadaşlar var ondan dolayı söyledim bunu.
Buradan detayları öğrenebilirsin. BKNZ.
Hocam evin içinde kullanacam ve aslında modemi bilgisayar başına koyacağım için 3 metre bile yetiyor fakat ne olur ne olmaz diye 15 metre alayim demiştim. Hız kaybı , ping yüksekliği falan olacaksa 3 metre alıp geçeyim ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
15 metre alabilirsin 15 metre ile 3 metre arasındaki farkı anlamazsın. 1000 mbps internet kullanıyorum CAT7 aldım bende o şekilde uzun kullanıyorum problem olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam evin içinde kullanacam ve aslında modemi bilgisayar başına koyacağım için 3 metre bile yetiyor fakat ne olur ne olmaz diye 15 metre alayim demiştim. Hız kaybı , ping yüksekliği falan olacaksa 3 metre alıp geçeyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,574
Üyeler
160,711
Son üye
estaisbest
Top Bottom