12 metresi var bende, halının altında çok kabarık duruyor kendi kendine dik hale geldi yatırıyorum gene dikeliyorBende bunu düşünüyordum
https://ty.gl/zc5v55bhzz
hocam flatlar normal olanlara göre bi tık daha dayanıksız oluyor sanırım ama avantajı kapı üstünden altından süpürgelikten halı altından rahatça kozmetik bozmadan geçirebilirsin eğer benim gibi malına sağdık bi adamsan tavsiye ederim.Bende bunu düşünüyordum
Ugreen Cat 6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ugreen Cat 6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glMesaj otomatik birleştirildi:
Önerir misin hocam
Ugreen Cat 6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ugreen Cat 6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
olmaz hocam 100 metreye kadar öyle aman aman hız farkına sebep olmuyor2 metre fazladan uzun alsam hız ve pingde düşüşe sebep olur mu peki?
Hayir2 metre fazladan uzun alsam hız ve pingde düşüşe sebep olur mu peki?
flat versiyonu mu hocam?12 metresi var bende, halının altında çok kabarık duruyor kendi kendine dik hale geldi yatırıyorum gene dikeliyor
=1665235167&qu=%3D%3D&sprefix=ugreen+cat6a+10%2Caps%2C335&sr=8-1
Yorumlar bunu gösteriyor hocam alayım mı?hocam flatlar normal olanlara göre bi tık daha dayanıksız oluyor sanırım ama avantajı kapı üstünden altından süpürgelikten halı altından rahatça kozmetik bozmadan geçirebilirsin eğer benim gibi malına sağdık bi adamsan tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmaz hocam 100 metreye kadar öyle aman aman hız farkına sebep olmuyor
evetflat versiyonu mu hocam?
ben alabileceğinizi düşünüyorum hocam ama işte prime değil bi tık geç gelebilir elinize ayrıyetten 10 gbps kadar destekleyen bi kabloya ihtiyacınız yok daha ucuzunu ama aynı kalitede olan bir versiyonunu bulursanız onu da tercih edebilirsinizYorumlar bunu gösteriyor hocam alayım mı?
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ne kadar sağlamdır bilmiyorum ama o daha iyi olur benceYorumlar bunu gösteriyor hocam alayım mı?
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
niye dikeliyor ki çok garip geldi
aha bak bu baya iyiUgreen CAT6 Ethernet Kablosu, Siyah, 10 Metre https://www.amazon.com.tr/dp/B082TFD8KR/ref=cm_sw_r_apan_i_60050CP67865YHHKTH0X