- Bütçe
- 300
Lutfen bana şu mausu al daha iyi demeyin ben kafamda bu 2sini belirledim hangisi daha iyi ona göre alacam hemen sipariş edicem
G203 al logitech farkı pişman etmez
Lutfen bana şu mausu al daha iyi demeyin ben kafamda bu 2sini belirledim hangisi daha iyi ona göre alacam hemen sipariş edicem
keşke dün m3 alsaydınız 190tlye düşmüştü hepsiburada dam3 daha iyi
190tl gibi bir fiyata alınacak mousekeşke dün m3 alsaydınız 190tlye düşmüştü hepsiburada da
🔥İndirim - Asus TUF GAMING M3 189TL
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-HBV00000PYCNNforum.donanimarsivi.com
Bencede şimdi bi kaç konu okudum m3 ile alakalı sensör gibi sorunlar varmış ama g203 elime tam oturumu enin değilim ama m3 tam oturuyorduG203 al logitech farkı pişman etmez
Knk bundan önce hiç g203 gibi mouse kullanmamıştım ama elime aldığım gibi alıştım ben ve driver felan olsun çok iyi tam f/p logitech kalitesiBencede şimdi bi kaç konu okudum m3 ile alakalı sensör gibi sorunlar varmış ama g203 elime tam oturumu enin değilim ama m3 tam oturuyordu
Ya aslında g203 almak daha çok istiyorum ama elime oturma konusunda şüphedeyim m3 gibi boyu varsa beklemeden sipariş edicemKnk bundan önce hiç g203 gibi mouse kullanmamıştım ama elime aldığım gibi alıştım ben ve driver felan olsun çok iyi tam f/p logitech kalitesi
Şüphen varsa git bi mağazaya dene derim.Ya aslında g203 almak daha çok istiyorum ama elime oturma konusunda şüphedeyim m3 gibi boyu varsa beklemeden sipariş edicem