Neler Yeni

HANGİ GPU FİRMASINI TERCİH EDİYORSUN?

HANGİ GPU FİRMASINI TERCİH EDİYORSUN?

• AMD

• NVIDIA

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Benim için yıllardır çok ucu açık bir soru bu ya. Hangisini seçsem içim rahat etmiyor :D Şimdi RTX 3090'a rakip bir ekran kartını yarı fiyatına sunabilen bir AMD var üstelik AMD'nin yeni nesil ekran kartları daha az güç tüketimine sahip. Ama DLSS, ışın izleme gibi teknolojileri düşününce Nvidia daha ilgi çekici hale geliyor. o_O
Fsr teknolojisi daha iyi dlss den şuanda. Ama ışın izleme konusunda Nvidia hala önde.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Nvdia'ya oy verdim çünkü ilk kartım rx 570'di ve wattman hatası veriyordu.Daha sonra rx 580 aldım fiyatı uygun olduğu için ve o da wattman hatası veriyordu.O kadar lanet bir şey ki oyundasanız pat atıyor sizi ve saçma bir hata çıkıyor.Forumda sağ olsun @RevDeisDou adlı arkadaşın undervolt ve oc rehberiyle biraz düzeltmiştim kartı.Fakat insan şunu diyor.Ben bu kartı alıp ayar çekmeden neden kullanamıyorum? Sonra onu da sayıp gtx 1650s aldım.Aldım alalım tek bir hatasını, oyundan atmasını görmedim.Şimdi ucuz olduğu için rx 6600xt aldım fakat wattman verirse direk satışa koyarım.Ayrıca amd kartlar çok büyük.Nvdia kartlar küçük ve kibar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,794
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom