The Batman
80+ Silver
Amd ile 3 ay yazilimla abuk subuk seylerle ugrasacagima 3070 ti alir gecerim
Yani şöyle açıklayayım bu biraz acemice cevap olacak ama nvdia ilk çıkanlardan olduğu için insanlar nvdiayaya alışmış, yani daha iyi performanslı olarak görünüyor, örnek herkes Windows Xp yi hala seviyorlar çünkü ilk çıkar oydu yani alışkanlık diyelim.Knkalar hangi GPU markasını tercih ediyorsunuz anketten oylayıp mutlaka yorum kısmında;
Neden NVIDIA'yı tercih edip veya etmediğinizi
Neden AMD'yi tercih edip veya etmediğinizi yazın.
Önemli bir konudur lütfen yorumlarda yukarıda istenenlerden başka bir şey ve başka konular hakkında konuşmayın.
Aynı kartı bende kullanıyorum,Watman bıktırdı zaten. Dediğim gibi Nvidia candır.bende sapphire rx590 se kullanıyorum yılda belki 3 veya 4 kere watman hatası almışımdır yoksa bir sıkıntısı yok memnunum ben
Ucuz malın yahnisi tavan olurForumda 10 tane ekran kartı yazılım hatası konusu varsa 9u AMD. 2 saat oyun keyfim var zaten, uğraşamam driver hatasıyla falan. AMD işlemciler şuan iyi güzel de, ekran kartı hala sıkıntılı. Entegre GPUlarda bile sorun çıkıyor.
Daha stabil, özellikle yeni kart çıkarttıklarında.Knkalar hangi GPU markasını tercih ediyorsunuz anketten oylayıp mutlaka yorum kısmında;
Neden NVIDIA'yı tercih edip veya etmediğinizi
Neden AMD'yi tercih edip veya etmediğinizi yazın.
Önemli bir konudur lütfen yorumlarda yukarıda istenenlerden başka bir şey ve başka konular hakkında konuşmayın.