Neler Yeni

HANGİ GPU FİRMASINI TERCİH EDİYORSUN?

HANGİ GPU FİRMASINI TERCİH EDİYORSUN?

• AMD

• NVIDIA

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

OldSix

80+
Knkalar hangi GPU markasını tercih ediyorsunuz anketten oylayıp mutlaka yorum kısmında;
Neden NVIDIA'yı tercih edip veya etmediğinizi
Neden AMD'yi tercih edip veya etmediğinizi yazın.

Önemli bir konudur lütfen yorumlarda yukarıda istenenlerden başka bir şey ve başka konular hakkında konuşmayın.
Yani şöyle açıklayayım bu biraz acemice cevap olacak ama nvdia ilk çıkanlardan olduğu için insanlar nvdiayaya alışmış, yani daha iyi performanslı olarak görünüyor, örnek herkes Windows Xp yi hala seviyorlar çünkü ilk çıkar oydu yani alışkanlık diyelim.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Amd olarak sadece rx570 ile tecrübem var.Yaşadığım watman ve driver sorunlarını unutmadım.
Nvidia diyorum ama @Abdullah Hacıgül geçen bir yerde yorumunu okudum.4000tl bütçem vardı.1650 yerine rx6500xt tercih edilmeli diye..
Seni dinledim Rx6500xt aldım.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Gt 630 ile başlayan serüvenim rtx 3060 ti ile devam ediyor. Ve bu süreçte hiç sorun yaşamadım o yüzden :)

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
amd çünkü apu işlemci kullanıyorum aldığım zaman f/p olarak amd daha öndeydi...

Farway

80+ Silver
bende sapphire rx590 se kullanıyorum yılda belki 3 veya 4 kere watman hatası almışımdır yoksa bir sıkıntısı yok memnunum ben
Aynı kartı bende kullanıyorum,Watman bıktırdı zaten. Dediğim gibi Nvidia candır.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
NVIDIA. Tonla para verip ''bir daha'' AMD'nin saçma sapan işleriyle uğraşamam.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Şahsen amd kullanmayı tercih ederdim çünkü f/p. Fakat nvidia’nın driver, shadowplay vb. Özellikleri çok hoşuma gidiyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Forumda 10 tane ekran kartı yazılım hatası konusu varsa 9u AMD. 2 saat oyun keyfim var zaten, uğraşamam driver hatasıyla falan. AMD işlemciler şuan iyi güzel de, ekran kartı hala sıkıntılı. Entegre GPUlarda bile sorun çıkıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Forumda 10 tane ekran kartı yazılım hatası konusu varsa 9u AMD. 2 saat oyun keyfim var zaten, uğraşamam driver hatasıyla falan. AMD işlemciler şuan iyi güzel de, ekran kartı hala sıkıntılı. Entegre GPUlarda bile sorun çıkıyor.
Ucuz malın yahnisi tavan olur

Ak'f

80+ Bronze
AMD kullanıyorum ama Nvidia tercih ederdim. Yaşadığım GPU sorunlarından dolayı bıkkınlık gelmesine rağmen AMD yazılımındaki çeşitliliği de seviyorum ayrıca.

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Knkalar hangi GPU markasını tercih ediyorsunuz anketten oylayıp mutlaka yorum kısmında;
Neden NVIDIA'yı tercih edip veya etmediğinizi
Neden AMD'yi tercih edip veya etmediğinizi yazın.

Önemli bir konudur lütfen yorumlarda yukarıda istenenlerden başka bir şey ve başka konular hakkında konuşmayın.
Daha stabil, özellikle yeni kart çıkarttıklarında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom