The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Nvidia, AMD de dengi olan kart daha pahalıydı nvidia alıp geçtim
Bunlar 6900 xt yerine 3090 alıp fazladan 15.000 lira vermeye değecek şeyler değil. F/P bakman lazım yoksa kimse amd almaz zaten.
Yazdım zaten oraya eğer sıkıntılsr halledilirse bi dlss teknolojisi gibi olursa o zaman alırım ama ben şuan fazla tercih etmiyorum tabi uyguna bulsam kaçırmam orası ayrı özellikle böyle bir dönemde ekran kartı stok sıkıntıları varFSR her oyunda standart olacak çok yakında. Ayrıca FSR desteklenmeyen kartlarda da kullanılabiliyor oyun içinde.
Türkiye'deki NVIDIA fanboyları varolduğu sürece bu böyle devam eder zaten. Amerika, Almanya gibi ülkelerde bu kartlar şu anda müthiş rağbet görüyor. Mining ayrı bir dünya olsa bile Mining'de bile verimli kullanılıyor.Kimse üst düzey AMD ekran kartlarını almıyor zaten Türkiye'de. İtopya 1 aydır 19000 TL'ye ASUS TUF 6900 XT OC satmaya çalışıyor, yüzüne bakan yok.
Onlar kaybeder, 19.000 liraya 3090 performansı.Kimse üst düzey AMD ekran kartlarını almıyor zaten Türkiye'de. İtopya 1 aydır 19000 TL'ye ASUS TUF 6900 XT OC satmaya çalışıyor, yüzüne bakan yok.
Knkalar hangi GPU markasını tercih ediyorsunuz anketten oylayıp mutlaka yorum kısmında;
Neden NVIDIA'yı tercih edip veya etmediğinizi
Neden AMD'yi tercih edip veya etmediğinizi yazın.
Önemli bir konudur lütfen yorumlarda yukarıda istenenlerden başka bir şey ve başka konular hakkında konuşmayın.
bende sapphire rx590 se kullanıyorum yılda belki 3 veya 4 kere watman hatası almışımdır yoksa bir sıkıntısı yok memnunum benHem Nvidia Hem AMD ekran kartı olan birisi olarak;
Sürekli driver çökmeleri,wattman hataları yüzünden ben AMD'den çok çektim. O yüzden Nvidia candır.
Edit: Fakir edebiyatı yapmayınız, 10 FPS az ama sorunsuz alın aynı fiyata gelsin.