Başlıca illeri yazabilirdin İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya vb.Hayal kırıklığına uğradım bütün illeri girip düzgün bir anket yapıcaktım ama sınır varmış![]()
Hocam ben sizden korkmaya başladım ha diğer konuda da sınıf sormuşsunuz bu bilgileri öğrenip bizim bilgilerimizi elemi geçireceksin yoksa ?Hayal kırıklığına uğradım bütün illeri girip düzgün bir anket yapıcaktım ama sınır varmış![]()
Birkaç tane anket aç, hepsinin açıklamasına diğerlerini koy, alfabetik sıraya herkes seçebilir. Sorun olmaz herhalde.Hayal kırıklığına uğradım bütün illeri girip düzgün bir anket yapıcaktım ama sınır varmış![]()
Ok raporlayıp bu konunun kapatılmasını isteyeceğim o zaman başka çare yok.Başlıca illeri yazabilirdin İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya vb.
Hocam ben sizden korkmaya başladım ha diğer konuda da sınıf sormuşsunuz bu bilgileri öğrenip bizim bilgilerimizi elemi geçireceksin yoksa ?(!)
Sonuçların ne olucağını valla merak ediyorum 10-15 farklı bilgi öğrenip onun ortalamasını çıkartıcamHocam ben sizden korkmaya başladım ha diğer konuda da sınıf sormuşsunuz bu bilgileri öğrenip bizim bilgilerimizi elemi geçireceksin yoksa ?(!)
İyi olay bence, beğendim açıkçasıSonuçların ne olucağını valla merak ediyorum 10-15 farklı bilgi öğrenip onun ortalamasını çıkartıcam
Post automatically merged:
@Mehmet Yılmaz konuda yasaklı hiçbir şey yok ama yanlışlıkla açtım denilebilir. Anket kısmını deniyordum belirli bir sınır varmış enter tuşuna basınca konuyu açtı direk. Kapatılabilir