Hangi ilde yaşıyorsunuz?

?

• Adana

Oylar: 1 14.3%
  • Adıyaman

• Ağrı

Oylar: 0 0.0%
  • Amasya

• Ankara

Oylar: 2 28.6%
  • Antalya

• Artvin

• Aydın

• Balıkesir

• Bilecik

• Bingöl

• Bitlis

• Bolu

• Burdur

• Bursa

• Çanakkale

• Çankırı

• Çorum

• Denizli

• Diyarbakır

• Edirne

• Elazığ

• Erzincan

• Erzurum

• Eskişehir

• Oy kullanan toplam üye
    7
  • Anket kapatıldı .

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,339
Hangi ilde yaşıyorsunuz? Anket temsili oldu birazcık çünkü bütün illeri yazamadım. Sınır varmış o yüzden yorum olarak yazabilirsiniz

Hayal kırıklığına uğradım bütün illeri girip düzgün bir anket yapıcaktım ama sınır varmış :D

İstanbul

Lakin Ruhum Dünyanın Merkezi Çorumda Atıyor.

Hayal kırıklığına uğradım bütün illeri girip düzgün bir anket yapıcaktım ama sınır varmış :D
Hocam ben sizden korkmaya başladım ha diğer konuda da sınıf sormuşsunuz bu bilgileri öğrenip bizim bilgilerimizi elemi geçireceksin yoksa ? o.O2 (!)

Birkaç tane anket aç, hepsinin açıklamasına diğerlerini koy, alfabetik sıraya herkes seçebilir. Sorun olmaz herhalde.

Hocam ben sizden korkmaya başladım ha diğer konuda da sınıf sormuşsunuz bu bilgileri öğrenip bizim bilgilerimizi elemi geçireceksin yoksa ? o.O2 (!)
Sonuçların ne olucağını valla merak ediyorum 10-15 farklı bilgi öğrenip onun ortalamasını çıkartıcam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz konuda yasaklı hiçbir şey yok ama yanlışlıkla açtım denilebilir. Anket kısmını deniyordum belirli bir sınır varmış enter tuşuna basınca konuyu açtı direk. Kapatılabilir

Sonuçların ne olucağını valla merak ediyorum 10-15 farklı bilgi öğrenip onun ortalamasını çıkartıcam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz konuda yasaklı hiçbir şey yok ama yanlışlıkla açtım denilebilir. Anket kısmını deniyordum belirli bir sınır varmış enter tuşuna basınca konuyu açtı direk. Kapatılabilir
İyi olay bence, beğendim açıkçası :D

Forumun çoğunluğu gibi Kocaeli'de ikamet etmekteyim.

Geri