A App20 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1,043 Dahası Reaksiyon skoru 460 İsim App 18 Nisan 2021 #1 Birkaç Sitede Altyapı sorgulama Yaptım Sonuçlar Şu Şekilde Altyapı türü : VDSL 2 en fazla desteklediği . 51mbps santral mesafe : 353 metre Hangi Markanın Hangi Paketini Önerirsiniz?
Birkaç Sitede Altyapı sorgulama Yaptım Sonuçlar Şu Şekilde Altyapı türü : VDSL 2 en fazla desteklediği . 51mbps santral mesafe : 353 metre Hangi Markanın Hangi Paketini Önerirsiniz?
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,881 En İyi Cevap 1 18 Nisan 2021 #2 abdurrahman! yazmış: Birkaç Sitede Altyapı sorgulama Yaptım Sonuçlar Şu Şekilde Altyapı türü : VDSL 2 en fazla desteklediği . 51mbps santral mesafe : 353 metre Hangi Markanın Hangi Paketini Önerirsiniz? Devamı için tıklayın... Taahhütsüz paket düşünüyorsan Turknet öneririm. Altyapı iyi olan yerlerde güzel işler çıkarıyorlar. Benim vardı ama iptal ettim altyapı kötüydü.
abdurrahman! yazmış: Birkaç Sitede Altyapı sorgulama Yaptım Sonuçlar Şu Şekilde Altyapı türü : VDSL 2 en fazla desteklediği . 51mbps santral mesafe : 353 metre Hangi Markanın Hangi Paketini Önerirsiniz? Devamı için tıklayın... Taahhütsüz paket düşünüyorsan Turknet öneririm. Altyapı iyi olan yerlerde güzel işler çıkarıyorlar. Benim vardı ama iptal ettim altyapı kötüydü.