Knk Turknet VDSL olarak gösteriyor, turkcell superonline ADSL olarak.VDSL mi?
Turktelekom VDSL altyapın mevcut binada o zaman ( Millenicom, Turknet , Gıbırnet, Netspeed ) bunları biliyorum araştırabilirsin hepsi zaten aynı altyapıyı sağlıyacak fiyatlarını falan araştırabilirsin.Knk Turknet VDSL olarak gösteriyor, turkcell superonline ADSL olarak.
Çok teşekkür ettim hocam.Turktelekom VDSL altyapın mevcut binada o zaman ( Millenicom, Turknet , Gıbırnet, Netspeed ) bunları biliyorum araştırabilirsin hepsi zaten aynı altyapıyı sağlıyacak fiyatlarını falan araştırabilirsin.
Davet kodu verebilir misin sabahtan beri tanıdıklardan bulamadım.netspeed öneririm kendim kullanıyorum sıkıntı yaşamadım, davet kodu ile 10tl daha az ödüyorsun
VL01CJDavet kodu verebilir misin sabahtan beri tanıdıklardan bulamadım.
netspeed öneririm kendim kullanıyorum sıkıntı yaşamadım, davet kodu ile 10tl daha az ödüyorsun
Demeki 100mbps destekliyormuş 100mbpslik paketlere bak.Hocam netspeed e baktım adresimi girdim bana 100 mbps İnternet tarifesi önerdi fakat benim altyapım 50mbps karşılıyor. Bu iş nasıl oluyor
göknet girip sorgularmısın, ardından ss atarsan sevinirimHocam netspeed e baktım adresimi girdim bana 100 mbps İnternet tarifesi önerdi fakat benim altyapım 50mbps karşılıyor. Bu iş nasıl oluyor
göknet girip sorgularmısın, ardından ss atarsan sevinirim